Til toppen
Møt vår nye interiørdesigner og tegner.

Møt vår nye interiørdesigner og tegner.

En ting vi har merket i NICHE dette året er en følelse av å vokse - bokstavelig talt. Året har bydd på mange nye spennende kolleger, vår arbeidsplass endrer form og struktur, og viktige beslutninger er tatt for bedriften. Avgjørelser vi allerede har sett virkningen av og vil komme til å se fremover. Dette gjør vi for å levere best mulig sluttprodukt til deg som kunde. For å styrke oss ytterligere på prosjektsiden, har vi nå fått inn et svensk fyrverkeri på interiør og tegning, Sofie Kalbakk.

Onsdag,  25. september - 2019

Apropos følelsen av å vokse, bekreftes i det man overhører vår nye svenske kollega i dialog med kunde, i vårt showroom i første etasje. Det er noe nytt og forfriskende med det hele. Nye perspektiv på problemstillinger. Sånn er det med å få nye flinke folk med på laget.

Vi stikker innom kontoret når møtet er ferdig, hvordan gikk det?

- Det gikk veldig bra, takk. Mitt første potensielle prosjekt. Og veldig fint å ha med dyktige Silje (les; Interiørdesigner og kollega), som åpenbart har NICHE i sitt DNA og masser av erfaring med prosjekter. Nå skal jeg samle trådene og starte på tegning for kunden. Det blir spennende!

Design-utdanning fra Milano.

For det er på tegning (2D og 3D), design og prosjektsiden Sofie skal styrke selskapet og gi oss økt kapasitet. Med treårig studium i Milano som interiørdesigner og generelt en genuin interesse for faget, både faglig og privat (se Sofies INSTAGRAM-konto), er det  ingen tvil om at vi skal få godt utbytte av hennes kunnskap og blikk. Det er en ambisiøs og kreativ sjel vi har fått inn i NICHE-familien.

- Jeg har alltid vært opptatt av  hvordan miljøet kan påvirke oss mennesker. Fra jeg var liten har jeg vært opptatt av form og farge. Siden den gang har det alltid vært viktig for meg å ha et "hjem som du lengter hjem til", derfor ble det et naturlig valg å studere interiørdesign.

Skummet mulighetene i Oslo.

Sofie Kalbakk er opprinnelig fra Uppsala i Sverige, men har de siste femten årene bodd i Norge, med unntak fra studietiden i utlandet. Det var de første årene i Oslo som gjorde at hun ble værende, der traff hun nemlig mannen i sitt liv. Nå bor de sammen med sine to barn i Sandefjord. Der går det mye i matlaging med familien, yoga-sessions og noe svenskene generelt er gode på - å synge.

- Tiden i Oslo var en pådriver for drømmen om å jobbe med interiør. Det var også her jeg fikk mine første jobber innen interiørdesign, etter å ha startet mitt nye liv i Oslo som barista i en kaffebar. Som forøvrig var en fin anledning til å legge planer for fremtiden. Som ansatt i Input interiør jobbet vi mye med kontor-innredning og var involvert i prosjekter med kunder som Statens vegvesen, Innovasjon Norge og NAV for å nevne noen. 

Et eget driv i NICHE.

Sofie har nå vært hos oss i snart to uker og er godt i gang med å skape sin egen hverdag på huset. Hvordan har de første dagene på Barkåker vært for deg?

- For en velkomst! Alle er så hyggelige. Det har vært innholdsrikt og spennende fra første dag. Her ser det ut til at alle kolleger har det bra sammen. Det er en gjeng dedikerte mennesker som sprer en god atmosfære. Her er det humor, driv, godt teamarbeid, ganske uformelt og alle ser ut til å ha sin plass. Jeg tror det beskriver en fantastisk arbeidsplass! 

 

 

Og hva tenker du vil være viktig for deg i ukene og årene som kommer?

-Som nyansatt blir det viktig for meg å knytte til seg all ny informasjon og kunnskap, den vi sitter på her på huset og om Horeca-bransjen generelt. I tillegg blir det selvsagt et sterkt fokus på å komme inn i mine nye rutiner og oppgaver, samt våre store produktsortimentet. Videre vil det å utvikle ferdighetene mine på bruken av Archicad (Les; arkitekt/tegne-program.) være noe jeg kommer til å prioritere fremover. Med det i bunn, får vi forhåpentligvis kapasitet til å utvikle enda flere overbevisende prosjekter for våre kunder, i fremtiden. Jeg gleder meg!

Det er ingen tvil om at vi har fått inn en trygg person, med masse positivitet ved ansettelsen av Sofie, og vi gleder oss til å se alt du kommer til å skape i fremtiden. Sammen vil vi vokse enda mer.

Velkommen til oss.

Kontaktinfo:

      Sofie Lindquist

      Tlf: 33 06 10 10

      Epost: sofie@niche.no

 

Tekst: Svein Erik Håkonsen