Til toppen
Enkle steg for en trygg, smittefri og vellykket julebordsesong.

Enkle steg for en trygg, smittefri og vellykket julebordsesong.

COVID-19 har krevd endringer i menneskers adferd og bevegelser. Nye regler for hygiene og sikkerhet er nødvendig og vil forbli det i lang tid fremover. Selv med en god vaskinerate her til lands, er smittespredning fortsatt overhengende. For julebordsesongen som nå nærmer seg ser vi behovet i servicenæringen med tilpassede og nøytrale stasjoner for desinfisering, selvsagt tilpasset rommet og interiøret. Vi svarer på det behovet med smittervernutstyr spesielt egnet for bransjen.Ha en god og desinfisert julebordsesong.

Det har snart gått to år siden koronaen kom til landet og endret tilværelsen for mange, og kanskje for alltid. For er det én ting restaurant- og servicebransjen har måttet gå igjennom denne perioden, kanskje mer en noen andre bransjer - er permitteringer og tap av ansatte, null omsetning og i værste fall konkurser. Når det er sagt, er det én bransje som vært kreative under dette vakuumet av ikke å vite hvordan morgendagen, neste uke eller måned blir, er det nettopp serveringsbransjen. Vi ser f.eks bruken av kontaktløs servering og levering med QR-koder er godt tatt i mot av gjestene. En løsning vi tror er kommet for å bli.

Og med en julebordsesong som nå nærmer seg for bransjen, hvor mange allerede er full-bookede, håper og tror vi på en all-time-high for bransjen under «normale» omstendigheter. Men med smittetall som per dags dato er langt fra null, ser vi en absolutt fordel å gjøre de investeringer som kreves for å beskytte dine ansatt og gjester mot smittespredning.

Flere serveringssteder har utarbeidet rutiner for sine ansatte relatert til hygiene under matproduksjon, og håndtering av sine gjester. Med andre ord, det skal per i dag, under pålagte retningslinjer, være trygt hos de fleste offentlige møteplasser å holde åpent for publikum. Det som er viktig, er å være tydelig på å sikre at kundene føler seg trygge under f.eks middagen på restauranten, i møtet på kontoret, eller på hotellet. Smittevern er fremtiden, uansett om en liker det eller ei.

 

 

 

Personlig hygiene på arbeidsplassen.

Spredning av smittsomme sykdommer og renheten i hendene dine er veldig nært knyttet. Forskning viser at bare ved å vaske hendene med såpe - jo grundigere, jo bedre - blir hendene dine hygienisk rene. I tillegg til hyppig håndvask anbefales også å benytte seg av utplasserte desinfiseringsprodukter. 

Et krav i den sammenheng er at produktene utstilt skal være av høy kvalitet, de skal rengjøre, være hygieniske og beskytte ansatte og kunder. Produkter som tåler mange daglige sykluser, som hos restauranter, hoteller, skoler, butikker, industrianlegg, kontorer, offentlige bygninger, kjøpesentre, medisinske fasiliteter, arrangementer, uteserveringer, ja uansett hvilke type steder mennesker møtes. Renslighet og hygiene av hendene et must.

 

 

Sanifine for servicebransjen.

For å hjelpe f.eks restauranter til å overholde lokale krav til sosial distansering, tilbyr NICHE nå designvennlige, nøytrale og trygge desinfiserende stasjoner og utstyr, som vil hjelpe deg med å kontrollere enhver potensiell smittespredning på stedet ditt.

Produktene er produsert i samsvar med anbefalingene fra Verdens helseorganisasjon (WHO) og Folkehelseinstituttet (FHI) Formålet med produktene er å desinfisere hender så raskt som mulig, med minimal kontakt og høyt antall sykluser og økonomisk porsjonering. Alle produktene oppfyller de høyeste kvalitetskravene og pålagte standarder for verneutstyr.