Til toppen
Hvordan restauranter og offentlige rom, beskytter seg mot covid-19

Hvordan restauranter og offentlige rom, beskytter seg mot covid-19

COVID-19 har krevd endringer i menneskers adferd og bevegelser. Nye regler for hygiene og sikkerhet er nødvendig og vil forbli det i lang tid fremover. Behovet for mange i servicenæringen er tilpassede og nøytrale stasjoner for desinfisering, tilpasset rommet og interiøret. Med Sanifine i porteføljen møter vi denne etterspørselen.


Smittervernutstyr, den nye hverdagen

På grunn av COVID-19 har restaurant- og servicebransjen måtte tåle betydelige tap, både i form av arbeidsplasser, salg og i verste fall konkurser. Likevel ser vi industrien klarer å overvinne utfordringene og implementerer unike løsninger som f.eks kontaktløs matlevering, bestilling og reservering av bord og mat, gjennom mobil og nett, for å holde virksomheten i gang. Mange av disse stedene har i tillegg utarbeidet rutiner for sine ansatte relatert til hygiene under matproduksjon, og håndtering av sine gjester. Med andre ord, det skal per i dag, under pålagte retningslinjer, være trygt hos de fleste offentlige møteplasser å holde åpent for publikum. Det som er viktig, er å være tydelig på å sikre at kundene føler seg trygge under f.eks middagen på restauranten, i møtet på kontoret, eller på hotellet. Renslighet er en dyd.

 

 

 

Personlig hygiene på arbeidsplassen.

Spredning av smittsomme sykdommer og renheten i hendene dine er veldig nært knyttet. Forskning viser at bare ved å vaske hendene med såpe - jo grundigere, jo bedre - blir hendene dine hygienisk rene. I tillegg til hyppig håndvask anbefales også å benytte seg av utplasserte desinfiseringsprodukter. 

Et krav i den sammenheng er at produktene utstilt skal være av høy kvalitet, de skal rengjøre, være hygieniske og beskytte ansatte og kunder. Produkter som tåler mange daglige sykluser, som hos restauranter, hoteller, skoler, butikker, industrianlegg, kontorer, offentlige bygninger, kjøpesentre, medisinske fasiliteter, arrangementer, uteserveringer, ja uansett hvilke type steder mennesker møtes. Renslighet og hygiene av hendene et must.

 

 

Sanifine for servicebransjen.

For å hjelpe f.eks restauranter til å overholde lokale krav til sosial distansering, tilbyr NICHE nå designvennlige, nøytrale og trygge desinfiserende stasjoner og utstyr, som vil hjelpe deg med å kontrollere enhver potensiell smittespredning på stedet ditt.

Produktene er produsert i samsvar med anbefalingene fra Verdens helseorganisasjon (WHO) og Folkehelseinstituttet (FHI) Formålet med produktene er å desinfisere hender så raskt som mulig, med minimal kontakt og høyt antall sykluser og økonomisk porsjonering. Alle produktene oppfyller de høyeste kvalitetskravene og pålagte standarder for verneutstyr.