Til toppen
NICHE tungt tilstede under årets SMAK-messe på Lillestrøm i mars.

NICHE tungt tilstede under årets SMAK-messe på Lillestrøm i mars.

Den 3-6 mars går SMAK20 av stabelen, med over 30.000 besøkende og utstillere tilstede. Det er tre år siden sist SMAK-messen ble avholdt på Norges Varemesse - med NICHE godt synlig tilstede. (bilde) Denne gangen har vi tenkt enda større, enda mer synlig!

Fredag 14. februar - 2020

 

SMAK 2020 – Utforsk smaken av et nytt tiår

SMAK 2020 arrangeres på Norges Varemesse 3. – 6. mars 2020 og er Nordens ledende møteplass for nettverksbygging, handel og verdiskaping for alle som jobber med mat og drikke.

NICHE er godt i gang med forberedelsene og har planlagt en stand vi tror vil skille seg ut - vi er hvertfall veldig spente på å vise frem! Møter du opp på vår stand, vil du kunne finne spennende produktnyheter fra vårt varierte sortiment på interiør, utemøbler og storkjøkken, samt et eget (heftig) NICHE-event onsdag 4 mars kl.1600. Vi skulle gjerne fortalt mer - men det forblir en hemmelighet frem til den dagen.

ECO-oppvask og fjernstyrt service

Et av produktnyhetene vi  kommer til å fremme under messen, er ATA sin nye wifi-styrte oppvaskløsning for storkjøkken. Maskinene er teste de to siste årene før lansering og har forbedret sitt utvendige design, samt fornyet både sine tekniske og digitale systemer. ECO-friendly konseptet i maskinene, gir et redusert vannforbruk på hele -40% - Og rosinen i pølsen er muligheten for wifi-connect, noe som gjør at vi kan følge maskinen, samt gi fjernservice ved behov.

 
 
 

Interiør og utemøbler.

Som en totalleverandør til horecabransjen - vil vi selvsagt fokusere stort på utvalget innen interiør og utemøbler. Vår egen NICHE collection outdoor har en rekke nye modeller. I tillegg vil du kunne ta i øyensyn stolene fra vår nye produsent for året - FAGUS. Moderne, funksjonelle og rimelige designmøbler. Vi er eksklusiv forhandler for hele Skandinavia.
SMAK 2020 samler hele bransjen – fra lokalprodusert til verdenskjente merkevareleverandører og setter kursen for fremtidens matnasjon overfor beslutningstakere innen hotell, restaurant, café og catering, institusjon og kantine, uteliv, convenience, dagligvare, bakeri og konditori
SMAK arrangeres hvert tredje år og samler alle som brenner for å skape fremtidens matnasjon. Arrangør er Norges Varemesse i samarbeid med NHO Reiseliv og Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge (BFSN).

Vi gleder oss til å møte deg på stand D04-22

Sted
Norges Varemesse
Messeveien 8
2004 Lillestrøm

Nyttige linker
Adkomst til Norges Varemesse
Hotell – overnatting

 

Saken er hentet fra http://www.smakmessen.no