Til toppen
NICHE - Din komplette leverandør

La NICHE være en del av drømmen din! Vi tilbyr prosjektering og skreddersøm. Har du idèene og målene, har vi hodene, nål, tråd, plank og jern. Be oss om pris på ditt unike prosjekt.


12-11-2020  09:30

 

Vi i NICHE ønsker å være en komplett leverandør for deg. Det vil si, vi skal kunne gjennomføre din idè fra A til Å. Store og små prosjekter. Fra oppstart av et spisested, eller bare fornying av elementer. «The devil is in the details», når NICHE leverer et prosjekt, er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Vi vet at selv de minste detaljer er med på å forme helhetsinntrykket.

 

Skreddersydde modulsofaer levert Havnehagen Gastropub i Halden. Dette er en komplett leveranse levert av vår prosjektleder Silje Andersen. Se alle bildene fra leveransen her.

 

Å starte opp et eget spisested eller lignende, krever mye i planleggingfasen. Her er det vi kan bidra for en trygg og solid gjennomføring. Med over 10 års erfaring med å bygge restauranter, cafeèr, hoteller og kantiner, har vi opparbeidet oss en solid forståelse for hva som kreves for å nå sine mål.

 

Spesialdesignet bar på skreddersøm levert Central Scene i ElverumBar på skreddersøm levert Central Scene i Elverum. Spesialdesignet bar passer nøyaktig de mål du måtte ønske og gjør at du skiller deg ut med en spesiell innredning! Dette er en komplett leveranse levert av vår prosjektleder Silje Andersen. Se alle bildene fra leveransen her.

 

I alle våre prosjekter har vi en prosjektleder som ivaretar at fremdrift og leveranse er i tråd med det avtalte, og vi er lidenskapelig opptatt av at du som kunde skal føle en tilhørighet i NICHE. Et godt prosjekt skapes av god kommunikasjon og en gjeng kreative hoder. En gang i uken samles hele gjengen for å dele erfaringer samt gi tips og ideer til hverandre!

 

NICHE MESA 52 Drammen skreddersømStoler og modulsofaer fra NICHE Collection polstret med et stilig og annerledes stoff som skiller seg ut, levert MESA 52 i Drammen. Legg merke til den flotte baren som også er levert på skreddersøm. Dette er en komplett leveranse levert av vår prosjektleder Kjetil Gulliksen. Se alle bildene fra leveransen her.

 

I større prosjekter hvor èn står med et tomt lokale, er første steg å definere konseptet, en 3D-arkitekt setter opp plantegninger av lokalet og sammen med interiørdesignere finner èn frem til møbler og inventar som passer stilen. Her kan en hente fra de mange leverandører vi samarbeider med og har i vår katalog, eller en kan velge vår egen NICHE Collection. I begge tilfeller har èn frie tøyler i forhold til stoffvalg, treverk, form og farger osv. Vi legger til rette for skreddersøm! At du skal få møblementet ditt, slik du vil ha det. Det være seg sofaen i den formen du ønsker deg, fronter til resepsjon- og bardisker, genuine veggkonstrukjsoner, stålhyller, hovmesterpulter, kjøkkeninnredning og det maskinelle, hotellinnredning og så videre. Mulighetene er mange!

 

Det er viktig å påpeke at vi ikke kun påtar oss skreddersøm, i de tilfeller hvor vi er involvert i hele oppstarten eller fornying av et lokalet. Det kan være at stedet du har, har vært i drift lenge, og at du bare trenger en ny bardisk eller sofa-gruppe eller lignende - vi definerer det som et prosjekt det også, og vi gjør det for deg.

 

NICHE skreddersøm autentisk diner Tuk Tuk DrammenVåre skreddersydde møbler hjalp Tuk Tuk i Drammen med å skape en autentisk diner-stil i sine lokaler. Prosjektleder: Kjetil Gulliksen. Se alle bildene fra leveransen her.

 

Våre produsenter lager elementene i de beste materialer, her er det ingen snarveier. Heltre, finèr, laminat, corian, marmor osv. 

Oppsummert så kan NICHEs virksomhet defineres som din komplette leverandør hvor vi

  1. Prosjekterer ditt sted helt eller delvis
  2. Har møblementet og maskinene til ditt sted
  3. Har egen serviceavdeling
  4. Gir deg som standard 2-års garanti for en trygg handel
  5. Tilbyr «All Inclusive» på orde over kr 1000,- ekskl. mva. som betyr fri frakt og ingen avgifter

 

Vi er klare for å bistå deg!

 

 

 

// Går du med planer om å pusse opp ditt sted? - kontakt oss her //