Til toppen
Skisesongen nærmer seg

Vinteren kommer - Frem med utemøblene!

Snøen har begynt å falle og om ikke lenge åpner landets mange ski-sentre opp igjen, til glede for mange nordmenn. For oss betyr det utemøbler som tåler vinter og tidlig vår. Gjennom den spanske produsenten Vondom får du møbler til din uteservering, som tåler snørike dager og glinsende solsteik og som innbyr til hygge.


Torsdag, 27.10.21 - Svein Erik Håkonsen 

 

Vinteren nærmer seg og med den blir dagene kalde, regnfulle eller snørike, og med vinterere kommer også starten på skisesongen. Perfekte dager for de som er glad i snø og alle som er ivrige vintersport-elskere og selvfølgelig en viktig sesong for alle skisteder og hoteller i nærheten. De fleste restriksjonene forårsaket av Covid-19 er allerede borte, og i år tror vi at ski- og fjellturismen vil nå nye høyder.

Se utvalget fra VONDOM her

 

 

 

 

 

I Spania har det største skianlegget i Pyreneene, Grandvalira, hvor Riba Escorxada-terrassen ligger, blitt dekorert utelukkende med Vondom utemøbler. I et av områdene er det plassert sofa, lenestol og salongbord fra Blow-kolleksjonen designet av Stefano Giovannoni. Videre finner en her lenestolene og bordene fra Pillow-kolleksjonen av samme designer, med sikte på å skape et chill-out-område slik at skiløpere kan få en behagelig hvile etter en intens dag i løypa. I det tilstøtende området er det høybord og krakker fra Noma-kolleksjonen designet av Javier Mariscal.

 

 
 

 

En nyere investering samme sted, på det som heter IQOS-plassen, ble Vondom-møbler valgt for å tilby sine gjester et sted hvor de kan slappe av og nyte den fantastiske utsikten over det snødekte landskapet i de spanske Pyreneene. Til dette bruk er terrassen innredet med møblene i Vela-kolleksjonen, designet av Ramon Esteve. Her finner du seksjonsofaer Ulm-sofaen, sammen med Frame Collection barbord og barkrakker. Minimalistiske og nøkterne møbler som skaper et varmt og trivelig område. ( Se hovedbilde i artikkel. )

 

På den annen side har skianlegget Ramsau am Dachstein i Østerrike også valgt møblene i Pillow-kolleksjonen designet av Stefano Giovannoni. Her er sterke farger et stikkord! Kontrasten til de hvitsnødde fjellene er fantastisk og det er umulig å ikke fange oppmerksomheten til alle besøkende.

 

 

 

 

Alps Lodge Hotel i de sveitsiske alpene, er et etablissement som skiller seg ut for sin naturlige og rustikke stil med tre. Grå og brune toner skaper en hyggelig atmosfære. Møblene er plassert i hvert hjørne av hotellet, denne nøkternheten står i kontrast til de lyse fargene i kolleksjonene til det spanske merket Vondom.
 

 

 

 

 

Alle disse destinasjonene har som mål å gi en WoW-faktor og en opplevelse ingen andre i "løypa" gir. Utemøblene er ikke valgt tilfeldig, man har valgt Vondom sin utemøbler. Hovedgrunnen er for mange materialet som brukes, polyetylen som gjør at de er svært motstandsdyktige mot ekstreme temperaturer, de varer lengre, og er lette og enkle å rengjøre. Uansett hvilket miljø møblene fra Vondom plasseres, er det med på å skape unike og sjarmerende atmosfærer.


 

 

 

 

Kort oppsummert, vintersesongen er i ferd med å begynne, og vi i NICHE ønsker å tilby unike designelementer til deg som kunde, hvor vi i hvert prosjekt har tanke for komfort og design, og tilrettelegger for best mulig innredning av din ski-destinasjon.

Les artikkel om Vondom her

Vi skaffer alt fra Vondom - se noe av utvalget her