Til toppen
Skeies nye suksesskonsept i Sandefjord

Skeies nye suksesskonsept i Sandefjord

Sammen med Kristoffer Halvorsen, Hege og Steven Bassili er Geir Skeie i ferd med å åpne et nytt samlingsted i Sandefjord. Det ser ut til å bli en kjempesuksess.

Onsdag,  16. oktober - 2019

"Huset" heter stedet (tidligere Mathuset Solvold) som skal være et slags moderne grendehus for byens beboere i Sandefjord. Her skal du kunne komme som du er og finne en krok der du kan innta et måltid eller ta et glass vin alene eller sammen med andre. Det skal også være mulig for barna å grille marshmallows i peisen, om de vil. 

For å skape engasjement rundt Huset, har driverne valgt å invitere byens innbyggere til å delta på eiersiden, forteller Sandefjords Blad. (NB; kun for abo.)

De kan også fortelle at det ble lagt ut 50 aksjer for salg 22. september og etter bare noen få dager var alle solgt. Nå er det ikke lenger noen aksjer å få kjøpt. Folk står til og med på venteliste, får vi vite.

NICHE har vært delaktig i design av flere av Skeies restauranter og er også involvert i utbyggingen av dette konseptet. Vi gleder oss til det ferdige resultatet.

// Går du med planer om å pusse opp ditt sted? - kontakt oss her //

// Se våre referanser //

Saken er hentet fra Horecanytt.no / magasinet Horeca.