Til toppen

.
.

 

Går du med planer om å starte eller pusse opp og innrede et spisested med møbler og kjøkken, innrede hotellrom og lobby, eller trenger nye kontor- og møteromfasiliteter? Vårt erfarne team av selgere av Storkjøkken og interiør, hjelper deg med din restaurantinnredning. Vi er kanskje Norges eneste komplette fullservice restaurant- og storkjøkkendesign firma, som tilbyr alt du trenger for å komme i mål med dine planer. Og med et stort lager på varer i alle segment, er veien kort fra start til mål med drømmen din. Vi kan levere det aller meste innenfor HoReCa-bransjen og vi har mye av vårt sortiment på lager, det er derfor vi sier - "komplett, skikkelig og enkelt."

Vår visjon er å skape unike rom hvor folk ferdes.


Kontakt oss

Fyll ut skjemaet under, så kontakter en av våre
prosjektansvarlige deg for videre dialog om dine planer. 
 

.

"NICHE har gjort en god jobb med å foreslå en løsning tilpasset vårt budsjett. De oppfattet vår idé og tanker for prosjektet. Vi har fått til et trivelig spisested som sosialt samlingspunkt for alle bedriftene på huset. Vi er godt fornøyd med jobben NICHE har utført."

Steinar Løvdal, Daglig leder M:6 - CWI

 

"Friends har vært en suksess fra dag en, og vi er per nå utleid på vanlige kontorer. Superlativer fra både ansatte og gjester renner inn angående innredningen. Leverandør og sparringspartner NICHE har gitt konstruktive tilbakemeldinger på spørsmål og valg som er blitt gjort underveis i utbygggingen."

                                              Jan H.Juel-Larsen, – Folksom

 

.


.

Storkjøkken & Dagligvare.

Vi utfører 3D tegning, tilbyr rustfri innredning og hele maskinparken.

Har du behov for nye maskiner, rustfrie benker eller ønsker å bygge en helt ny komplett kjøkken-linje til ditt storkjøkken, kan våre prosjektselgere hjelpe deg med dette. Vi tilpasser størrelse til deres kapasitet og behov. Våre tegnere setter opp løsninger for dere, som godkjennes mellom deg som kunde og prosjektleder. Med ti år i bransjen får dere høy faglig kompetanse, markedsledende priser, og en målsetning om å gjøre et hvert konsept funksjonelt og unikt.

I alle våre prosjekter har vi en prosjektleder som ivaretar at fremdrift og leveranse er i tråd med det avtalte, og vi er lidenskapelig opptatt av at du som kunde skal føle tilhørighet til både prosjektet og NICHE. Et vellykket prosjekt skapes av god kommunikasjon med deg som kunde underveis.

Service og delelager.

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle vår bedrift, og for å lykkes må vi ha en velfungerende service og montasje avdeling som er der for deg. Vi bygger delelager underveis i våre innkjøp, og vårt mål er å ha en stor bredde av deler til alle våre egenimporterte produkter! Dette skaper trygghet for deg ved din investering, og skulle uhellet være ute kan vi levere deler over natten på hverdager.

Niche Norway AS samarbeider med en lang rekke vel etablerte service firmaer over hele landet.


Kontakt våre prosjektselgere:

 

Distriktssjef for Oslo og omegn;


Kjetil Gulliksen - send epost
Salg / Prosjektleder


Madeleine Larsen - send epost
Salg / Prosjekt

 


Lars E. Østbye - send epost
Daglig leder, salg

 

 

.


.

.

Interiør & møbler.

Vi utfører 3D tegning, skreddersøm, og innredning fra de mest      etablerte møbeldesignere, til vår egen in-house NICHE Collection.


Interiøret eller utemiljøet ved ditt sted, skal gjenspeile konseptet ditt. Hvordan rommet er utformet er dine kunders førsteinntrykk. Dette er et av det viktigste utgangspunktet for å skape et vellykket møtested. Ofte et være eller ikke være.
 
Våre erfarne interiørdesignere og tegnere tar tak i nettopp dette. Din idé og visjon. Og har du ikke konseptet, kan vi utforme dette også. Målet er å etter beste evne, å balansere alle elementene om hva du ønsker å skape og oppnå, for å skape et moderne og funksjonelt serveringssted eller møteplass, som igjen er med på å gjøre prosjektet ditt vellykket. Et design av restauranten med tanke på investorer, servitører, kokkene og gjestene, er hva som må ligge til grunn.

NICHE Collection. - En unik mulighet!

Med vårt store showroom på designmøbler, samt egen kolleksjon hos oss i Tønsberg, med mulighet for å prøvesitte og teste møbelet, tror vi dette er med på skape trygghet rundt din investering. NICHE Collection er skikkelig håndverk produsert hos vår solide partner i Makedonia, med tremøbler som profesjon.

Med NICHE collection restaurant- og hotellmøbler, kan du velge mellom våre modeller som er standard lagervarer, eller skape din unike stol eller sofa med skreddersøm og selv velge beis og polstring. Muligheten er mange og møbelet vil i enda større grad, kle konseptet ditt.


Kontakt våre prosjektselgere:

 


Silje N. Andersen - send epost
Interiør / Prosjekt / Salg


Thale B. Kalvik - send epost
Utemøbler / Prosjekt / Salg

 


Helene Burkey - send epost
Tegner/Interiørdesigner


Sofie Lindqvist - send epost
Tegner/Interiørdesigner

 

 


 


.

Vår målsetning

Våre verdier er: Komplett - Skikkelig - Enkelt. Vår bedrift skal formes og trimmes kontinuerlig for å bli markedets mest effektive organisasjon. Vi skal kontinuerlig utvikle vår egen portefølje, og skape et varemerke som gjenspeiler kvalitet til markedets beste pris. Vi skal ikke påvirkes og formes av andre, men legge sten for sten for å skape den unike forretningsmodell, som gir god verdiskapning for våre kunder. 

 
 

 

Miljøansvar

Kunder, ansatte og myndigheter forventer at bedrifter gjør sitt ytterste for å ta et bærekraftansvar. NICHE har som strategi og hele tiden utvikle bedriften og ta de rette valgene som gagner både bedriften, miljøet og massene. Skape positive ringvirkninger i den daglige driften, såvel som i lokalsamfunnet. Vi setter også krav til våre leverandører om bærekraftig produksjon.

 

 

.

Starte restaurant? Her får du oversikt på hva du trenger til ditt storkjøkken.

Skal du åpne ny restaurant, er kjøkkenet kanskje den største og viktigste investeringen. Ved et kommersielt kjøkken trenger man utstyr av industriell ...

Designe ny uteservering? Disse tipsene vil sikre deg fem stjerner på Tripadvisor.

Et sikkert vårtegn er nordmenn som trekker utendørs for å hygge seg på alle uteserveringene i fem plussgrader. Det kommer til å skje i år også. Vi har ...

Pedrali - Designmøbler for hotell og restaurant

Vi i NICHE er stolt leverandør av den italienske møbelprodusenten Pedrali - Og har i flere år levert deres produkter til en rekke hoteller, restaurant ...