Til toppen
Prosjektering

NICHE PROSJEKT 

Går du med planer om å starte et spisested, innrede hotellrom og lobby, eller trenger nye kontor- og møteromfasiliteter?

Vår prosjekt-avdeling tar seg av hele prosessen fra A-Å, eller deler av dine utviklingsplaner. I vår brede portefølje finner du storkjøkken-utstyr, møblene, skreddersømmen og interiørdetaljene, og ikke minst kan du spare mye tid og penger på et total prosjekt fra NICHE.

Vårt mål er å levere kjente merkevarer til kanskje markedets beste priser.

Vi bringer din visjon til livs. Å balansere alle elementene om hva du ønsker å skape og oppnå, er med på å skape en moderne og funksjonell restaurant som er med på å gjøre prosjektet ditt vellykket. Et design av restauranten med tanke på investorer, kokkene og gjestene, er hva som må ligge til grunn.

Vårt erfarne team av selgere av industrikjøkken og interiør, er eksperter på dette og setter alt sammen for deg. Vi er kanskje Norges eneste komplette fullservice restaurant- og industrikjøkkendesign firma, som tilbyr alt du trenger for å komme i mål med dine planer. Og med et stort lager på varer i alle segment, er veien kort fra start til mål med drømmen din.

 

 

 Fyll ut vedlagte prosjektskjema, så kontakter en av våre selgere deg for videre dialog om dine planer.
Du kan også kontakte oss på post@niche.no eller Tlf: 33 06 10 10.

Eller chat med oss og vi setter deg i kontakt med en selger.


Vi ser frem i mot et spennende samarbeid i fremtiden.

Se våre referanser her.