Til toppen
NICHE Concept Group (NCG) i Tønsberg kjøper FOYNLAND Storkjøkken AS, en leverandør og produksjons-bedrift av storkjøkkenløsninger

NICHE Concept Group (NCG) i Tønsberg kjøper FOYNLAND Storkjøkken AS, en leverandør og produksjons-bedrift av storkjøkkenløsninger

FOYNLAND har vært i drift siden 1948 og støtter opp under viktig kompetanse innenfor storkjøkken, produksjon og service.

Administrerende Direktør Lars-Erik Østbye sier det er en glede å videreføre det arbeidet som er nedlagt i familiebedriften gjennom generasjoner og er meget takknemlig for at hans bror Knut-Martin Østbye valgte å gi tilliten videre til oss.

 

NICHE Norway AS har de siste årene opplevd stor aktivitet, kraftig vekst og arbeider aktivt for å tilegne seg riktig kompetanse inn i konsernet.

​Som en del av en langsiktig strategi, blir alle selskaper nå samlet under NICHE Concept Group, som består av NICHE Norway AS, FOYNLAND Storkjøkken AS, HRC Import AS, NICHE Bygg og Montasje AS.

Alle selskaper skal drives selvstendig med sitt satsningsområde, men ville kunne styrke hverandre ved store leveranser.

NCG har som strategi å bli en ledende aktør av leveranser til Horeca-markedet (les; Hotell, Restaurant, catering). Nå er avtalen om overtakelse av Foynland Storkjøkken en realitet, og vi gleder oss til å bygge videre på en solid grunnmur.


Med FOYNLAND Storkjøkken inn under NCG paraplyen, får vi tilført egen produksjon, samt egen service avdeling, som vil øke vår servicegrad mot alle bedrifter innen horeca-sektoren. Løsningene og kompetansen som Foynland innehar gir oss også en utvidet produkt-portefølje som kan styrke flere ledd i konsernet.
 


Foynland skal driftes som før, men både produksjon og kontorer skal flyttes til eget bygg i Åshaugveien 190 i løpet av 2020.
Samtlige ansatte følger bedriften, og ambisjonen er at flere ansatte skal inn i selskapet for å styrke enkelte satsningsområder.

"Foynland er fra før en Miljøfyrtårn-bedrift, som vi også er - Bærekraft og miljø blir et viktig fokus-område for oss fremover og oppkjøpet vil styrke den strategien."   Lars-Erik Østbye 
                                                                                                                                                                   


Vi vet NICHE Concept Group vil bli en meget attraktiv leverandør i det Norske markedet med en totalitet få andre aktører kan skilte med.

Overtakelsen skjer onsdag 11.03.2020Med vennlig hilsenNICHE Concept group AS
Lars-Erik Østbye

 

 

 Til hjemmeside:
www.niche.no
 Foynland Storkjøkken AS
Knut-Martin Østbye
 

 

 


Til hjemmeside:
www.foynland.no- Historie Foynland Storkjøkken -

Foynland storkjøkken har vært en familiebedrift som ble etablert i 1948 på Foynland utenfor Tønsberg. Helt siden oppstarten i 1948 har produksjonen av rustfrie innredninger vært hovedgesjeftigen. I 1989 innledet de samarbeid med mange store produsenter av maskiner til storkjøkken som komplementerte konsept ytterligere.

Foynland storkjøkken er i dag en foretrukket leverandør for storkjøkken-løsninger. Selskapets visjon om å være en optimal leverandør med en kvalitetsstyrt maskinpark og fokus på god gammeldags service.

 

- NICHE Concept group -

NICHE concept group blir en en overordnet konserorgansisasjon bestående av Foynland Storkjøkken, Niche Norway AS, HRC Import AS og NICHE Bygg og Montasje AS. I denne porteføljen  ligger egne varemerker som NICHE Collection, Sit Royal, Magic Stone Panel system og N-Tech.