Til toppen
Pedrali - Designmøbler for hotell og restaurant

Pedrali - Designmøbler for hotell og restaurant

Vi i NICHE er stolt leverandør av den italienske møbelprodusenten Pedrali - Og har i flere år levert deres produkter til en rekke hoteller, restauranter og andre offentlige rom, landet rundt. I sortimentet finner du alt fra stoler, bord, understell og tilbehør til innendørs og utendørs bruk. Bli bedre kjent med produsenten i artikkelen under og se noen av våre egne favoritter .

 

 

 

Historien om Pedrali

( Se våre favoritter fra Pedrali, nederst i saken. )

Den prisvinnende møbelprodusenten Pedrali, ble etablert i 1963 i Palazzolo sull'Oglio, og er en italiensk bedrift som produserer moderne designmøbler for Horeca-markedet, (Les, hotell, restaurant, catering)  Hovedkvarteret finner du i Mornico al Serio (Bergamo).

Den rikholdige kolleksjonen omfatter en grundig og nøye utformet katalog av industrielle designprodukter produsert i metall, plastmateriale, trevirke, samt polstrede enheter.

Pedrali gjennomfører en kvalitetsorientert produksjonsprosess, med nøye innkjøp av sertifiserte råvarer, ispedd en genuin lidenskap og nøyaktighet, som er typisk for en håndverker. Det er denne miksen av elementer som har gjort Pedrali en møbelskaper i verdensklasse, innenfor moderne industriell design. En rekke eksterne designere har bidratt til kolleksjonene opp igjennom årene, og hentet inn mange internasjonale designpriser. Etter å utelukkende ha solgt sin kolleksjon innenfor Italias grenser, åpnet de på slutten av 70-tallet, grensene mot det internasjonale markedet, og har nå et distribusjonsnettverk i over hundre land. Vi i NICHE er en av disse forhandlerene.  

// Går du med planer om å pusse opp ditt sted? - kontakt oss her

 

De beste referanser

Pedrali-produktene finner du i mange spennende og innovative prosjekter verden over, hvor fokus er bærekraft i konstruksjon og innredning. Noen eksempler er Google Campus i Dublin og Microsoft House i Milano, omfattende bygninger preget av Pedralis design, med det formål å oppmuntre til bedre interaksjon mellom kolleger. Videre finner du stoler, bord og design fra Pedrali hos restaurantene til Alain Ducasse, den 3-stjerners Michelin restauranten Dorchester i London, og den gamle kongelige residensen Versailles. Pedrali sine produkter finnes også i  legendariske Fifth Avenue i New York og det prestisjetunge Place Vandome i Paris. Listen er lang. Og den er fortjent.

 

 

 

Bærekraft

Å produsere solide og holdbare produkter, er de beste elementen som sikrer bærekraftig produksjon. Under produksjonsprosessen blir det lagt særlig vekt på materialene som brukes, råvareforbruket, optimalisering av ressursene, avfallshåndtering og utslippskontroll. Allerede fra designfasen er Pedralis produksjon designet for å ta sikte på å begrense forbruket og unngå avfall som vil skade miljøet. Pedralis produkter i plastmateriale, er laget av høykvalitets råvarer, er resirkulerbare og miljøvennlige.

Den høye kvaliteten og respekten for miljøet er manifestert gjennom ISO 9001- og ISO 14001-sertifiseringer som sier noe om forretningsprosesser, miljøstandard og generelle standarder for slitasje, holdbarhet og sikkerhet for bruk på restauranter og andre offentlige rom.

I 2020 fullførte Pedrali et studi om Corporate Carbon Footprint, som måler den totale mengden klimagasser (GHG) som direkte eller indirekte er forårsaket av aktivitetene en selv utøver i et gitt tidsrom. Dette gir en oversikt over innvirkningen av produksjonssyklusen på miljøet og konkrete data for å definere kontinuerlige forbedringsmål, år etter år.

 

 

 

Organisk maleprosess

I 2017 tar Pedrali et ytterligere skritt mot miljømessig bærekraft, med bruk av plantebaserte og vannbaserte malinger, som gjør det mulig å opprettholde høye kvalitetsstandarder i tillegg til en betydelig reduksjon i VOC (Volatile Organic Compounds). Disse kjemiske forbindelsene, som finnes i vanlig maling, fordamper ved romtemperatur og kan forårsake alvorlig skade på menneskers helse, samt bidra til luftforurensning. Resultatet er et sunnere og mindre farlig arbeidsmiljø, siden disse malingene ikke er brennbare. Videre gir det mindre luftforurensning og store energibesparelser, noe som fører til reduksjon av CO2-utslipp.

 

 

 

Resirkulerbart polypropylen

For å bidra til bærekraftig utvikling, som er et grunnleggende fokus for bedriftens profil, er Pedralis produkter i plastmaterialer, laget av høykvalitets råvarer og er resirkulerbare og miljøvennlige.

I 2020 introduserte Pedrali de første produktene laget helt 100% resirkulert materiale - 50% bestod av plastavfall fra forbruker og 50% fra industrielt avfall av plastmateriale.

 


 

Våre favoritter - interiør

Vi tok en prat med to av våre ansvarlige for Pedrali på huset, Silje Nordnes Andersen og Thale B. Kalvik og spurte dem om sine anbefalinger fra Pedrali. PS: Vi kan skaffe alt fra sortimentet. Se utvalget i vår nettbutikk; https://www.niche.no/pedrali-utemobler

1) Nemea stol 2826

 - Dette er en flott stol med praktisk design i nordisk stil og trevirke. Under sete finner en en aluminiumsramme som forsterkning. Stolen er stabelbar og kan henges på bordet, praktisk ved vasking av gulv etc. Husk beskyttende knotter på armlene slik at bordplate / stol ikke blir skadet.

2) Buddy sofa

En 3-seter sofa med fantastisk komfort av høy klasse! Elsker designet på denne, og i Buddy-serien finnes det masse modeller som hører sammen, bord, stoler og flere sofamodeller. Denne sofaen er også omtalt i magasinet Wallpaper. En allsidig sofa  som kan brukes like godt i en café, som i et kontormiljø eller lobby på hotell.

3) Bistrot bordunderstell

Jeg vil slå et slag for de gode gamle tradisjonelle franske understellene! Det man ikke må glemme er at de nå kan fåes pulverlakkert, i fantastiske farger!
Bli inspirert og vær litt vågal! 

Silje N. Andersen - send epost

Interiør / Prosjekt / Salg

 

Våre favoritter - Utemøbler

1) Tribeca

Et deilig 60- tallsdesign som er helt i tiden! Stol og sofa har etter kort tid på markedet allerede rukket å bli en klassiker! Komfort, design og funksjonalitet som spiller på lag. Og sjekk ut fargene! Denne blir nok å se på mange uteserveringer fremover. 

https://www.pedrali.it/en/references/coffee-bars/#The-Greenhouse-at-Vaeshartelt

2) Remind

​​​​​​Denne stolen i klassisk form er nå lansert i en fullstendig resirkulert utgave i grå/ sand farge. Den er laget av 50% resirkulert plast fra oss som forbrukere og 50% fra resirkulert plast fra industrien . Formen og fargene i en Art- Nouveau stil vi simpelthen elsker! Kommer i de fineste farger og kan pimpes opp med små piksler i forskjellige farger som festes i den perforerte ryggen. Lag logo, mønster eller figur!

3) Panera

Nyhet fra Pedrali i moderne form med håndknyttet polypropylene tråd i rygg som ikke trekker til seg vann! Dette er stolen for den kresne som setter kvalitet og design i høysetet! Super komfort med pute i dryfoam som tørker raskt! En klar favoritt, spesielt lounge- utgaven!

Thale B. Kalvik - send epost
Utemøbler / Prosjekt / Salg

 


// Går du med planer om å pusse opp ditt sted? - kontakt oss her 

 

 

Tekst: Pedrali /  Svein Erik Håkonsen