Til toppen
Ny teknisk konsulent og designer til NICHE.

Ny teknisk konsulent og designer til NICHE.

Det skjer mye spennende hos NICHE om dagen, foruten om å feire 10-års jubileum og lansering av vårt «All Inclusive» konsept til våre kunder - ansetter vi også nye, flotte folk!

Mandag, 4 februar - 2019

To av disse er Madeleine Larsen og Frederik Anthonsen, som blir svært delaktige i henholdsvis salgsapparatet og markedsavdelingen hos NICHE.

Hvordan har de første ukene vært?

- Veldig bra, en veldig spennende start, med masser av detaljer og ting å sette seg inn. Men en kommer raskt inn i det, med god veiledning underveis, smiler Madeleine

Hun kommer til NICHE som utdannet faglært kokk, så hun er absolutt godt orientert om hva som kreves for å sette opp et effektivt driftet kjøkken, for kunden. Og med bakgrunn fra hotellkjøkken og offshore kantine, har hun god kunnskap om flere av NICHEs satsningsområder. En allsidig jente, som de siste årene har jobbet utelukkende med salg mot bedrift og det private, og som vi allerede har erfart her, er en svært sosial jente.

- Jeg elsker å snakke med folk, så rollen min her som teknisk konsulent for storkjøkken, med den store maskinparken og utstyret vi har i vårt soritment, blir utrolig gøy å formidle til kunden.

Madeleine forteller videre om hvordan hun har opplevd kulturen i NICHE, etter at hun kom på plass.

- Det er en herlig atmosfære med masser av positivitet - en gjeng som er her for hverandre og kunden. 100%. Det er en arbeidskultur jeg kan like og jeg ser frem til å vokse her.

Også Frederik, vår nye, unge grafisk designer, deler oppfatningen om samholdet og dagliglivet i NICHE family  (som vi liker å kalle oss.)

- En veldig livlig gjeng, som støtter opp om hverandre, pusher og kommer med konstruktive tilbakemeldinger.

Utdannet «down under», med bachelor i Grafisk design fra Curtin University - med Frederik har vi fått på plass en stilsikker og kreativ kollega, med stor arbeidskapasitet.

- Jeg glede meg til å ta fatt på oppgavene med å videreutvikle og designe NICHEs kanskje viktigste middel - katalogene og magasinene. Jeg får i tillegg ansvar for produkt- og referansefotograferingen. Og relaterte oppgaver i markedsavdelingen selvsagt.

Designeren har bakgrunn fra et markedsbyrået Trane Media i Larvik og har jobbet mye med design og utvikling av nettsider, samt materiell for sosiale medier og lignende.

Frederik kom inn i «familien» midt i siste innspurt av oppsettet for vår hovedkatalog, som sendes ut til bedrifter i disse dager, og sine første uker beskriver han slik.

- Spennende og intenst! Fått vært med å sette opp den nye katalogen med alt det innebærer. Det har gått veldig bra. Det er en bra gjeng jeg har kommet til, hvor alle hjelper hverandre og er ærlige, et fremoverlent og sosialt miljø. 

 

Vi ønsker begge to hjertelig velkommen til NICHE og gleder oss til fortsettelsen!

 

 

Av Svein Erik Håkonsen