Til toppen
Skal "sjaine" opp Bergen med de fineste møte- og spisesteder.

Skal "sjaine" opp Bergen med de fineste møte- og spisesteder.

NICHE satser i Bergensområdet og har fått med seg Bergens-jenta Mina Saunes på laget. Med hennes lange erfaring innen restaurantdrift og retail, har vi stor tro på at hun vil synliggjøre bedriften svært godt i området, sier daglig leder Lars Erik Østbye.

Tirsdag, 11 februar - 2020
 

Vestlandet inntar NICHE - eller var det omvendt? Man kan spørre seg, da vi den siste tiden har fyllt opp kontorene med rogalendinger og nå altså en bergenser. Skjønt, sistnevnte skal ikke ha kontor på Barkåker som alle andre, men regjere i vestlandets hovedstad, Bergen. Forrige uke hadde hun dog sin første uke østpå hos oss, for å lære om NICHE som merkevare, våre prosedyrer i møte med kundene og sist men ikke minst, delta på vår interne kick-off for 2020.

- Jeg må skryte av dansenivået på huset altså, en sprudlende gjeng! Det sosiale er helt knall - håper på flere turer over fjellet østover i fremtiden, skyter Mina inn.
 

«Gu’kor herlig!»

I Mina har vi fått inn et fyrverkeri av en kollega, en selvsikker dame med stålkontroll på egen kunnskap og kompetanse og en seriøsitet i arbeidet hun utfører. Like sør for Bergen, nærmere bestemt Bønes, er stedet hun både bor og vil ha sitt daglige kontor. 

- Her bor jeg sammen med mine to barn og stortrives. Ukedagene går med til capoeira-trening og turer rundt om på de "7 fjell" - Elsker å nyte god mat og drikke med familie og venner. Gjør det så ofte vi kan. 

Bergen er kjent for sine sjarmerende dialekt og uttrykk, og på spørsmål om hva Mina sitt favorittuttrykk på bergensk er, kommer svaret kjapt. 

- Gu´kor herlig! 
 

Innbydende restaurant- og kontorløsninger.

Mina sin oppgave blir å bygge opp nettverket og egen kundeportefølje i Bergen og områdene rundt - med fokus på å levere de fineste, skreddersydde restaurant-, kontor- eller hotelløsningene.

Jeg blir distriktsjef i Bergen, men vil jobbe tett med teamet på hovedkontoret. Handlingsforløpet med mine potensielle kunder er som følger; at jeg går igjennom plantegninger og ideèr med kunden, for så å sette sammen skisser og moodboard for en mulig løsning. Er kunden fortsatt med på tanken, tar vi det til tegnebordet på Barkåker og fremlegger tilbud til kunden. 

Som kunde i et av Minas prosjekter vil man få tilgang på et stort utvalg interiør- og storkjøkkenprodukter. NICHE collection er vår helt egen serie med stoler, bord og sofaer for inne- og utebruk. Kvalitet, men til en rimeligere pris. Her finner vi også en nylansering - Upscale, et utvalg utemøbler som virkelig setter prikken over i`en på en uteservering.

- Mitt inntrykk er at vi kan levere det meste.  Som slagordet vårt sier - "Komplett, skikkelig og enkelt." I tillegg til vår egen NICHE collection, samarbeider vi med flere store navn og leverandører og kan levere alt fra klassikere til high-end, samt skreddersøm.

- Det som blir viktig for meg nå i første omgang er å markedsføre NICHE i Bergen og omegn, slik at vi blir kjente der. Der vet jeg jeg vil få god hjelp fra NICHEs egen markedsavdeling med å bygge opp kjennskap til navnet.
 

Solid bakgrunn fra forretningsdrift.

Mina har en lang og imponerende bakgrunn, og har drevet med alt fra restaurantdrift, retail og kjededrift. 

- Jeg har jobbet mye med daglig drift tidligere. Både salg, innkjøp, personal, prosjekter og nyåpninger. De siste seks årene har jeg jobbet som leverandør til retail. Jeg kjenner Bergen godt , nettverket er der allerede, er sikker på at min bakgrunn kommer godt med i den nye stillingen jeg nå trer inn i.
 

Helt knall i padden!

Noe vi har hørt den ene uken Mina har vært hos oss, er flere bergenske ord og uttrykk, og på spørsmål om hvordan uken generelt har vært for henne, er svaret "enkelt"...

- Helt "knall i padden" (Les: Liv og røre/Kjempegreier) Miljøet her er veldig bra. Alle er dedikerte og veldig imøtekommende. Flinke folk altså, alle med sin spisskompetanse. Det er høyt under taket og et sammensveiset team. Alle sammen drar skuten i samme retning. Det liker jeg.

Vi ønsker Mina velkommen til NICHE family og gleder oss til å se resultatene av arbeidet hennes.

 

// Se våre referanser her

Kontaktinfo Bergen:

        Mina Saunes

        Tlf: 952 99 884

        Epost: mina@niche.no

 

Tekst: Svein Erik Håkonsen