Til toppen

NICHE Collection Restaurantmøbler

Våre standardfarger

Prisene indikerer tekstil Kategori 1 - A05 eller A63, samt sort beis.

 
NICHE Collection

Skreddersy dine restaurantmøbler

Med NICHE collection restaurant- og hotellmøbler, kan du velge mellom våre modeller som er standard lagervarer, eller skape din unike stol eller sofa med skreddersøm og selv velge beis og polstring. Muligheten er mange og møbelet vil i enda større grad, kle konseptet ditt. Forespørsel om våre løsninger? Chat med oss og vi setter deg i kontakt med en selger.

Tekstil og beisvalg
Kat-1+2-Tekstil+Beis-Bestillingsvare-6-8uker.pdf
Last ned
Kat-2-Tekstil-Bestillingsvare-8-10uker-L.pdf
Last ned

NICHE Collection - Utemøbler, bordplater og understell for restaurant, hotell og kantine.

Vi er spesielt stolte over vår egen kolleksjon med stoler, modulsofaer, loungemøbler og understell for restaurant og hotell. I nettbutikken fokuserer vi på våre bestselgere og lagervarer, men hele kolleksjonen teller over 120 produkter og det er mulig å selv designe stolen slik du ønsker i forhold til tekstiler og beis. I nettbutikken handler du enkelt det du trenger til din bedrift - og ved større prosjekter er vi behjelpelige med alt fra konsept og idè, tegning, innredning og montering av uteservering og uteområder.

 

 

 

 

Om NICHE Collection

Et solid produkt baseres på riktig arbeidsgrunnlag, derfor ivaretar fabrikken hele foredlingen av NICHE Collection. Tømmeret blir nøye utvalgt, før kapping og måling av materialene står for tur! Under hele foredlingsprosessen blir tømmeret nøye målt for å ivareta og sikre at materialet har tørket riktig og ikke innehar for høy fuktighet!