Til toppen
NARDI Utemøbler - Et rimelig, miljøvennlig og holdbart valg.

NARDI Utemøbler - Et rimelig, miljøvennlig og holdbart valg.

NARDI har satt standarden og vært en game-changer innen design av utemøbler. Møbelmerket vokser i popularitet over hele Norge og verden generelt. Mye takket være fokus på resirkulerbare møbler. Les mer om det fargerike møbelmerket i artikkelen under.


                                    

 

 

NARDI Utemøbler

NARDI oppstod på starten av 90-tallet i byen Vicenza i Italia, og etter tredve år i bransjen, evner møbeldesigneren å skille seg ut fortsatt, med materialer av høy kvalitet og nyskapende design som utfyller ethvert rom.

NARDI sine produkter er sentrert rundt høykvalitets polypropylen, en form for termoplastisk harpiks, som gir funksjonalitet og bøyestyrke i produksjonen. Kolleksjonene er svært omfattende med stort utvalg av utendørs bord, stoler solsenger, barstoler, sofa og veggsystemer. Møbler som egner seg svært godt for restauranter og uteserveringer, hotell og kantine.

Designet til NARDI er den perfekte blanding av europeisk stil, funksjonalitet og pris. Det er mange grunner til at merkevaren vokser i popularitet, det er også noe vi har merket her hos NICHE - en aktør som tør å gå i mot spillereglene og satt standard for møbelindustrien. Under kan du lese noen av årsakene til det.

Se alt fra NARDI i vår nettbutikk

 

 

 

En kolleksjon for alles behov.

Fra lys blå og rød til subtil brunfarger og svart, du vil finne en farge på møbelet som passer ditt konsept. Enda bedre - Disse fargene varer evig, noe som betyr at etter en sommer med sol og en vinter med mye regn og vind, vil stolene dine fortsette å være levende og klar til å håndtere neste års utendørs-sesong. Det absolutt morsomste med NARDI er at du kan blande og matche fargene og gjøre settingen for din innredning, visuelt tiltrekkende.

 

NARDI produkter er enkle å rengjøre og lagre.

Takket være det vanntette materiale, kan du bare spyle møblene og tørke dem tørt. Spesielt viktig er det for kommersielle områder, hvor en trenger møbler som er enkle å vedlikeholde og robuste nok til å håndtere både lett og grundig rengjøring. NARDI stolen er ganske enkelt en lek. Trenger du å rydde bort stoler og møbler mellom sesongene, eller ønsker å sette dem til side, ved stengetid på kafé? Nardi er den perfekte løsningen. Det meste kommer delvis montert og / eller kan stables, noe som gjør det både enkelt å transportere og sette sammen.

 

 

 

 

​​​Kostnadseffektivt!

Med tanke på de robuste og holdbare materialene og smarte designet, er det kanskje å forvente at NARDI har en dyr prislapp, men så er ikke tilfelle. NARDI er rimelige produkter og kommer i et miks-og match-format, slik at du kan få nøyaktig det du trenger for din plass.

Materialet er solid.

Selv om NARDI-serien både er lett og fleksibel, er materialet veldig solid og det skal mye til før det tar skade av bruk. Møblene tåler UV-stråling, fuktighet og saltvannsmiljøer, de er ekstremt drøye i sin form og utholder det meste.  Materialet er batchfarget og UV-behandlet, noe som betyr at produktfargene vil forbli lyse og hele, selv om de utsettes for utendørs- og saltvannsmiljøer i lange perioder.

NARDIs materiale absorberer ikke vann som andre plastmaterialer, noe som gjør det perfekt for værutsatte steder, og det sesong etter sesong. Takket være vannmotstanden vil det heller ikke forringes i nærvær av bakterier, mugg eller andre elementer.

 

 

 

NARDI-produkter er 100% gjenvinnbare.

NARDI er den grønne produsenten og bruker avansert luftinjeksjonsstøping, som er en ren teknologi som produserer null utslipp til miljøet. Denne metoden består av en injeksjon av inert gass sammen med plastmassen, og skaper et vakuum inne i plastseksjonen. Denne prosessen muliggjør mindre materialbruk, noe som gjør produktet lettere, samtidig som man unngår dannelse av vaskemerker på overflaten. 100% resirkulerbare og økologiske møbler kan få et nytt liv og bli noe helt annerledes ved gjenvinning.


Klar til å oppdatere uteområdet ditt? Da anbefaler vi å vurdere NARDI. Perfekt både innendørs og utendørs, og skaper en avslappet atmosfære. 

 

// Går du med planer om å pusse opp uteserveringen? - kontakt oss her //

 

// Se alt av utemøbler her //