Til toppen
Møt vår nye interiørdesigner og tegner.

Møt vår nye interiørdesigner og tegner.

En ting vi har erfart det siste året, er evnen til å omstille oss. I en tid hvor mange i bransjen ble nødt til å redusere utgifter, valgte vi å gi litt ekstra gass. Konsekvensense er økte prosjektforespørsler det siste året - og da henter vi inn nye ressurser som kan utbrodere og tegne inn de mange spennende konsepter for kundene våre. For å styrke leveransen har vi ansatt tegner og interiørdesigner Siri Berg Jensen.

Tekst: Svein Erik Håkonsen
 

 

 

Det er ikke noe «plug and play» når en ny 3D-tegner ankommer huset på Barkåker. Og det er mitt i oppsettet av programvaren på ny maskin vi møter vår nye kollega, inne på sitt like nye kontor.

- Driver med «rendering» nå, så det passer fint å ta en prat nå mens det jobber seg ferdig.

 

Måtte overbevise.

For en av hovedoppgavene til Siri, blir å lage 3D-visualiseringer av våre forskjellige kundeprosjekter, en tilnærmet eksakt modell for hvordan vi ser for oss innredningen av de ulike hotell og restauranter vi jobber med. Hun har flere års erfaring i bruken av programvaren nå, men mange mente i starten at dette ikke var noe å satse på for henne.

- Fikk flere ganger høre at 3D studio max som verktøy, ikke var egnet for jenter, og akkurat det hadde jeg lyst til å motbevise. Det tror jeg at jeg har klart over årenes løp, og nå er jeg her i NICHE.

 

 


// Går du med planer om å starte opp eget sted? - kontakt oss her //

 

 

Kreativ familie.

Siri er Mossejenta som fra barnsben av, har omfavnet det kreative. Ikke overraskende akkurat, hun er oppvokst i en familie med far som var landskapsarkitekt. Tegnesaker var tilgjengelig til alle døgnets tider, og der oppstod interessen for det kreative, å visualisere og skape noe på egenhand.

- Har alltid likt å tegne, og tegnet masse som barn. Det har jeg aldri lagt fra meg. Var ivrig observatør av min far i arbeid på kontoret. Inspirerende å se idéene oppstå på papiret. Han er nok en stor kilde til inspirasjon for veien jeg selv valgt å gå karrieremessig.

 

I dag er hun bosatt i Tønsberg med mann og barn og har de siste ti årene hun har vært værende der, virkelig fått øynene opp for den vakre skjærgården rundt Tønsberg og sørover.

- Vi er en aktiv familie som elsker å være på sjøen. Det blir mye båtliv om sommeren og nærområdene her, er perfekt for slike utflukter. Vi oppdager stadig nye steder og jeg slutter ikke å la meg overraske over hvor mange fine plasser som finnes.

 

Lever og ånder for interiør og uttrykk.

Før de vakre skjærgårdene og et etablert familieliv i Vestfold, bodde Siri en periode i Oslo mens hun gikk på annerkjente Westerdals School of Communication, hvor hun tok faget eksponeringsdesign. Karrieren frem til i dag har vært innholdsrik og gjenspeiler en person som brenner for faget.

- Jobbet i starten som designer og prosjektleder innen butikkinnredning. De siste årene har jeg drevet mitt eget firma, og det er en erfaring jeg ikke ville ha vært foruten.

 

På kundelisten hennes finner vi blant annet industribedriften Jotun i Sandefjord som et av mange kjente navn. For dem bidro hun med styling av arrangementer og design av kataloger. Et veldig inspirerende samarbeid i følge Siri selv.

 

 

 

Solid erfaring med hotell- og restaurantprosjekter.

Stillingsinstruksen til Siri hos oss, blir å tegne og designe konsepter for hotell, restaurant og serveringsbransjen over hele landet, i tillegg til å ha noe av prosjekteder-ansvaret i enkelte prosjekter. Det er ikke særlig fremmede oppgaver -  hun har god erfaring med nettopp denne bransjen.

 

- Har de siste årene jobbet mye med restaurant- og hotellprosjekter. Å jobbe mot denne bransjen gir store muligheter for hele veien å tenke nytt og være kreativ - og det elsker jeg. Å skape funksjonelle og visuelt gode rom er nøkkelen til suksess, og kombinerer gjerne ulike farger og materialer i prosessen.

- Fremover nå blir det viktig å raskt bli en god ressurs på huset, å bidra med det jeg kan og er god på, i tillegg til å tillegne meg nye erfaringer underveis.

 

Ny hverdag i NICHE.

I NICHE settes det lit til våre nye medarbeidere fra dag én og at man skaper sin egen arbeidshverdag som passer den enkelte best. Og i travle perioder som det har vært til nå, blir en ofte bare kastet ut i det.

- Hehe, ja jeg er allerede godt i gang, og har vært involvert i flere prosjekter, selv om jeg knapt har jobbet her to uker. Veldig mye spennende på gang.

Å bli ansatt midt i Korona-perioden har ikke bydd på noen store utfordringer, og hun skryter av den «mentale» helsen til konsernet hun nå er en del av.

- Jeg har vært tilstede lenge nok til å kjenne på en veldig positiv energi og en god lagånd her. Det er høyt under taket. Dyktige kollegaer som kan faget sitt. NICHE er opptatt av et godt miljø på arbeidsplassen, og det merkes. 

- Jeg har sett frem til å få kollegaer og å komme inn i et miljø, etter å ha jobbet mye alene de siste årene. Gleder meg til en spennende tid hos NICHE fremover.

Vi håper «renderingen» er over og gleder oss til å se Siri i aksjon i tiden som kommer og konseptene hun skal utvikle. Velkommen til oss.

 

// Går du med planer om å starte opp eget sted? - kontakt oss her //