Til toppen
Magi med MagicStone veggpaneler

Magi med MagicStone veggpaneler

Med MagicStone veggpaneler skaper du et unikt miljø og konsept for dine kunder, på en enkel, rimelig og rask måte. Perfekt for et hvert interiørdesign-prosjekt.

Tirsdag,  29.oktober - 2019

 

Så nært naturen man kan komme.
- MagicStone panelsystemer er løsningen for deg som ønsker å lage dynamiske vegger som bryter opp ordinære, glatte og malte vegger.  Dette er paneler som passer i alle miljøer, og kan benyttes på alle typer utvendige og innvendige vegger, samt i fuktige miljøer. Magic Stone gir så ekte følelse at dine kunder verken vil se eller føle forskjell.

 

 

Skap noe unikt for ditt sted.
- Panelene er perfekt å kle på vegger i ditt lokale, til butikk og bardisker. En annen løsning er å benytte våre paneler rundt inngangspartiet, slik at det blir en imponerende portal som alle legger merke til.

 

 

Trenger ikke vedlikehold.
- Våre dekorative paneler er laget av polyesterharpiks og glassfiber. Med den basen har man klart å skape realistiske steinplater, tegl, betong og trepanel. Fargelagt med naturlige pigmenter for å oppnå ønsket finish. Panelene våre er perfekte for butikker, restauranter, og kontorer, men også for private hjem, kjøkken, stuer og bad. Tåler erosjon og termiske sjokk, og krever nær sagt ingen vedlikehold utover det som vanlig er for rengjøring.

Nyhet! - 3D paneler.
- 3D-veggpaneler gir rommet ditt et helt unikt design og gjør at du skiller deg ut. Montering er enkelt. Du jevner ut veggen, påfører limet og plasserer det der du skal. De passer både til innendørs og utendørs, og finnes i mange varianter .
 

 

Med MagicStone veggpaneler kan vi lage alle typer former og løsninger, mulighetene er uendelige.

Panelene monteres enkelt på tilnærmet alle underlag og kan også benyttes på utvendige fasader, og monteringen kan du gjøre selv, eller benytte våre montører.

Alle paneler er Iso-sertifisert og avgir ingen farlige gasser ved brann.
Vi tilbyr 2-års garanti for alle våre veggpaneler.

Pris pr plate Kr. 3.900,- ekskl.mva

Se utvalget her

Handle direkte i vår nettbutikk, eller kontakt oss for ditt prosjekt.

Tlf 33 06 10 10

Epost: post@niche.no

// Se våre referanser //