Til toppen
Daglig leders hjørne.

Daglig leders hjørne.

NICHE - En personlig bedrift med kunden i fokus. Vi skal være tilgjengelige og fortsette vårt arbeid med å være KOMPLETT, SKIKKELIG OG ENKELT.

Onsdag, 14 november- 2018

- Når jeg skriver dette sitter jeg på et tog og myser over Mjøsa etter å ha igangsatt gutta på nok et spennende prosjekt, for de siste årene har det virkelig blitt mange. Jeg tenker ofte tilbake på dagen da vi skulle lansere vårt første magasin på 21 sider, vi hadde ingen kunder, men kontoret var rigget med nye datamaskiner, telefoner og noen praktiske skrivebord. Tenk om ingen ringte, tenk om ingen ville handle noen av disse fine produktene? Det er derfor med ydmyket og takknemmelighet jeg i dag kan se tilbake på snart 10 år med positiv vekst og utvikling.  

- En komplett bedrift blir sjeldent til over natten, og stien må lages underveis, og vi må prøve og feile for å skape en optimal organisasjon som er trimmet for  god logistikk, de beste innkjøp og de dyktigste medarbeidere.

- Mange brikker er på plass, men vi har fortsatt mye å strekke oss etter. En ting som vi hele veien har hatt sterkt fokus på, er alle katalogene vi produserer gjennom året. Katalogene skal være et oppslagsverk for HORECA bransjen og gjøre hverdagen enklere, billigere og produktene mer tilgjengelig. Et av våre store mål for fremtiden, er synlighet og evnen til å gjøre handelen enda enklere. I den forbindelse ansatte vi i 2018 en digital markedsansvarlig og en digital innholdsprodusent som skal bidra til å løfte kvaliteten på det digitale innhold samt gjøre oss betydelig mer synlig over hele landet. Vi har også investert betydelige summer i vårt showroom, slik at vi også kan presentere vårt unike program for skreddersøm og se mulighetene som finnes med forskjellige materialer. Det finnes ingen begrensninger, og vi vil bidra etter beste evne for å løse deres ønsker.

- SVERIGE… vår neste og store utfordring! I mars lanserte vi over hele Sverige, og dette vil gi fordeler også for våre kunder i Norge. Større innkjøp, flere lagerførte artikler og rimeligere logistikk.

- Alt dette kommer alle våre kunder til gode. 2 års garanti vil trygge deres innkjøp, og underbygge den kvalitet vi står for. Vi håper dere kan få glede av det innholdet vi skaper, både i form av fysiske kataloger og print og finne tryggheten i å bli en av våre mange kunder. Vi vokser, men vi skal alltid være en personlig bedrift som setter kunden i fokus.

- Vi skal være tilgjengelige og fortsette vårt arbeid med å være KOMPLETT, SKIKKELIG OG ENKELT. 

 

Lars Erik Østbye
Daglig leder
-Member of NICHE Family-