Til toppen
Går du deg vill i jungelen av leverandører? NICHE gjør din innkjøpsprosess ryddig og enkel.

Går du deg vill i jungelen av leverandører? NICHE gjør din innkjøpsprosess ryddig og enkel.

Vi er en komplett leverandør av møbler, interiør og storkjøkken til hotell og restauranter. Så om du går med tanker om å starte din egen restaurant, foodtruck, pub eller kafe - er det stor sannsynlighet for at du underveis i innkjøpsprosessen, handler hos flere ulike leverandører. Vi har gjort valget enkelt for deg og tilbyr absolutt alt du kan tenke deg til ditt serveringssted eller møteplass - så du slipper å lete deg frem.


 


Nettbutikk for restaurant- og serveringsbransjen.

Lurer du på om det finnes en bedrift som i praksis kan levere alt du kan tenke deg til ditt serveringssted, så er svaret ja. For i betydningen av navnet vårt NICHE, ligger det til grunn at alle har sin egen nisje-bedrift, en ide og profil som kun tilhører deg. Da skal du også ha valgmuligheter når du skal innrede stedet ditt i forhold til konseptet og en leverandør som faktisk gir deg de mulighetene. Med kanskje Norges største utvalg og lager av møbler, interiør og storkjøkken til restaurant, hotell, cafe, pub, barer og kiosk - samt alt av skilt, tavler og gatebukker som lokker gjestene inn til stedet ditt og vekker sansene når de har entret rommet ditt, har vi tatt mål om være din komplette leverandør i Norge. Et slags supermarked for serveringsbransjen, med en nettbutikk du kan droppe innom av og til og finne akkurat det du trenger - Når du trenger det.​​​​​

 

 

 

 

 

 

Prosjekt og skreddersøm.

Vi innreder din restaurant og storkjøkken, slik du har sett det for deg eller i tråd med trender og vår erfaring. Er du i oppstartsfasen eller trenger å relansere stedet ditt i ny drakt, er vi behjelpelige med å påta oss hele prosjektet. Det vil si, vi skal kunne gjennomføre idèen fra A til Å, med skisser og 3D-tegninger, til ferdig innredede løsninger. En prosjektleder og designer er med deg hele veien.  

Det er som vi sier - komplett, skikkelig og enkelt.