Til toppen
Hun er selve motoren i NICHE.

Hun er selve motoren i NICHE.

NICHE jubilerer i år med sine ti år i markedet, og enkelte ansatte har vært med på laget siden oppstarten av bedriften. Ina Lund i vår administrasjon er i den kategorien og ble behørlig markert på huset da septembers første mandagsmøte gikk av stabelen.

Tirsdag,  3.september - 2019

Har du vært i kontakt med NICHE noen gang, er det høyst sannsynlig at det er Ina du har møtt i andre enden av røret, eller oppe i andre etasje ved besøk på huset.

Hun er på mange måter også selve nerven i NICHE, en koordinator med absolutt oversikt og orden, både ovenfor oss kolleger men også kunder. Ikke et prosjekt eller stykksalg, går utenom Ina. Med ansvar for økonomi og det administrative på huset, har Ina vært en viktig bærebjelke i bedriften siden oppstarten.

Vårt spreke alibi

Hun er den sporty og tøffe kollegaen du misunner energinivået på. For Ina sykler selvsagt milevis hver morgen og ettermiddag til og fra jobb. Hun er den første som ankommer kontoret om morgenen og den som låser døren på slutten av dagen.  

Ina har faktisk så fullstendig kontroll at hun hører og vet hvem som ankommer kontoret, basert på hvordan vi angriper trappene opp til kontorlandskapet. Før du har rukket å registrere at du har hodepine, er hun på plass med eske paracet og et glass vann, for så å purre på en fakturering man har glemt å godkjenne.

Ingen betenkningstid

Ina var ikke i tvil da Lars Erik (Les: Daglig leder) spurte om hun ville jobbe i hans nyoppstartede bedrift.

- Jeg hadde tidligere jobbet med Lars Erik og takket selvfølgelig ja til denne spennende muligheten. Det har vært ti veldig spennende år og  svært inspirerende og moro å se utviklingen bedriften har hatt.

Hun har også fått med seg alle nye som har kommet til NICHE de siste årene og skryter over miljøet på arbeidsplassen.

- Det er en veldig hyggelig gjeng her, arbeidsdagene er til tider ganske hektiske, men takhøyden er heldigvis stor.

Som takk for sine ti år i NICHE, ble "modern" som hun blir kalt av sine kolleger, overrekt et reisegavekort fra daglig leder Lars Erik Østbye.

Vi ønsker Ina god tur - den er vel unt.

 

Skrevet av Svein Erik Håkonsen