Til toppen
Hvordan velge riktig modulsofa til din restaurant.

Hvordan velge riktig modulsofa til din restaurant.

Å kjenne til de ulike typene, stilene og materialene for modulsofaer kan være avgjørende når du skal bestemme den perfekte sitteløsningen for restauranten din. Enten du bytter ut sitteplassen din med båser eller nettopp har åpnet en restaurant og ikke vet hvor du skal begynne, kan vi hjelpe deg med å finne en løsning som passer ditt konsept.


Torsdag, 11.11.21 - Svein Erik Håkonsen 

 

Hvorfor velge modulsofaer til restauranten din?

Hvor mange ganger har ikke kundene dine bedt om å få sitte skjermet i baren eller restauranten din? Båser med modulsofaer, er et godt valg for enhver bar eller restaurant av flere grunner:

 • Skap mindre trafikk blant gjestene og eliminer behovet for serveringspersonell å gå rundt på alle fire sider av et bord.
 • Gir en mer komfortabel følelse og estetikk, enn tradisjonelle bordplasser.
 • Tilby kundene dine mer privatliv.
 • Tilgjengelig i et bredt utvalg av farger, stiler og design

Vi har lang erfaring med skreddersøm av modulsofaer, med de tilpasningene du måtte ønske i ditt prosjekt, i tillegg til å føre et standardutvalg i vår nettbutikk. 

Se et begrenset utvalget modulsofaer her: Modulsofa

 

 

 

 

Her er noen av de mange mulighetene ved å skreddersy din egen sofa.

 • Et møbel 100% tilpasset ditt lokale.
 • Sokkel/konstruksjon: Velg mellom laminat, finér eller stålbelagt.
 • Et stort tekstil-utvalg: Kunstskinn, Velur, ensfarget eller mønstret.
 • Ulike sømvalg: Knapper, sydde pølser, bølger etc.
 • Toppkarm: Listverk plassert på toppen av ryggen av møbelet.
 • Pølserull: Skaper et dynamisk og levende møbel.
 • Hoderull: Tilsatt skumpute for hodet for komfortabel sittestilling
 • Rygg: Tilsatt skumpute for ryggstøtte for å holde gjestene komfortable
 • Brødsmulelist: Mellom rygg og pute for enkel rengjøring
 • Fothviler: For sofaer med høy sokkel/ben
 • Sokkel: Forhindrer slitasje ved berøring og spark.
 • Base/Sokkel: Fungerer som grunnlaget for modulsofaen

 

 
 

 

Typer modulsofaer

Med et bredt utvalg av form og utførelser på modulsofaer å velge mellom, vil du garantert finne den perfekte  for din bar eller restaurant. I vår nettbutikk fokuserer vi på de single sofatypene, samt buet. Det finnes utallige former om en velger skreddersøm, det være seg enkel, dobbel, veggbenk, kryss, sving og mange flere. Igjen, alle disse blir tilpasset lengder, bredder og høyder etter behov. Når det kommer til små kafeer og spisesteder, prøv å bruke en enkelt modul til å plassere opp mot veggen for å få mest mulig utnyttelse av gangplassen din. Du kan også innlemme doble båser som har rygg mot rygg moduler.

Halv- og trekvartsirkelmoduler er perfekte når de kombineres med store runde bord for å tillate større grupper gjester som ønsker en følelse av eksklusivitet. Du kan også vurdere å sette en rad med veggbenker med små bord og stoler på motsatt side, noe som gjør det enkelt å snakke mellom par, men som raskt kan forvandles til et større bordsettinger for større grupper. Uansett hvilket miljø og konsept du bruker, finnes det mange forskjellige typer stands for å dekke ethvert behov!

 

 

Materialtyper


Våre modulsofaer er hovedsakelig laget av laminat, finér og gjerne stål i ben om ønskelig. Modulene er flotte å kombinere med et nøytralt fargelaminat, som matcher din eksisterende innredning. Selve sittingen og puten hviler på en treramme for en komfortabel spiseopplevelse. De klassiske tremodulene er laget av et massivt tremateriale gjør det lett å rengjøre. Gir et rustikk, men samtidig moderne utseende. Man kan også gå på detaljer i fot eller sokkel å legge til elementer i maling og struktur, da gjerne om en velger fot/sokkel i stål.

Vi har også et enormt utvalg polstringsalternativer for ditt møbel. Kunstskinn er det rimeligste og holdbare alternativet, men mange velger å gå for andre stofftyper, gjerne med unike mønstre for å skape liv og kontraster mellom konstruksjonen og sitting/rygg.


Har du målene, fikser vi møbelet.

I vårt sortiment i nettbutikk, finner du mange av våre standard modeller, flere av dem er også lagerførte. Men ønsker du hjelp til å produsere dine egne løsninger, ta gjerne kontakt - bare husk å ha målene klar. Send din forespørsel her; Prosjekt