Til toppen
Møt vår nye tekniske tegner!

Møt vår nye tekniske tegner!

Da gjengen i NICHE var tilbake på jobb etter jul- og nyttårsfeiring, var familien endelig blitt et medlem rikere. For bak det splitter nye glassvindu-kontoret på huset, var vårt nye tilskudd godt i gang med rigging av sitt nye tegne og «skaper-rom» Ikke uten grunn, oppdragsmengden øker på huset og kompetansen til vår andre rogalending på hus, er uunnværlig -og den beste kandidaten fant vi heldigvis, i Henning Lundberg.

Fredag, 24 januar 2020

 

Rett skal være rett, Henning er som en vestfolding å regne. Han har bodd halve livet på Ramnes og Melsomvik, og vært bosatt i fylket siden 1996. Men dialekten holder han fast ved.

-  Valget var enkelt for meg, jeg har mye familie østpå, så jeg tenkte hvorfor ikke bare flytte over? Var klar for nye impulser. Og slik gikk det til. Har også funnet kjærligheten her borte og trives veldig godt. At dialekten fortsatt sitter, har jeg ikke tenkt mye over, men én gang rogalending, alltid rogalending.

Henning er en særs blid og jordnær type, og har klart å holde maska selv i en svært hektisk periode på huset, etter oppstarten for noen uker siden.

- Det har vært en ganske lærerik periode, hvor jeg mer eller mindre har blitt kastet ut i det. Vi holder blant annet på å implementere et helt nytt kunde- og ordre system på huset, parallelt med  å jobbe på prosjekter, som nok har vært nytt og utfordrende for alle her. En tilvenningsak. Men jeg vet det kommer til å sette seg og vi alle finner flyten i det. 

Travel type med stoisk ro

Henning får nå hovedansvaret med å tegne Norges beste storkjøkkenløsninger for kunder i Horeca-bransjen (Les: HOtell-REstaurant-CAtering.) En kundegruppe som krever nøye planlagte og funksjonelle kjøkkenlinjer og kvalitetsprodukter som tåler å bli brukt. Han er allerede godt i gang og travelt opptatt med sine prosjekter og tegninger og er nettopp ankommet tilbake til kontoret etter et kundebesøk i regionen.

- Jeg kommer fra en forhåndsbefaring til en av våre eksisterende kunder, som er i gang med fornying av kjøkken og utsalg. Tegningen jeg har prosjektert i Archicad (Les; 3D/Tegneprogram), er godkjent og avklart, så neste steg blir å få godkjent ordren. Vi krysser fingrene - sier Henning vel vitende om at dette går veien.

Lidenskap for prosjekter

Bakgrunnen til Henning spenner bredt, og kompetansen på det tekniske er tydelig om vi ser på CVèn hans. Et kort resyme og vi kan liste opp fagbrev i industri- og overflatelakkering, båtstøper og 3-åring studie innenfor bygg og maskin, rørleggerbransjen og teknisk tegner. Hvis sistnevnte også blir stillingstittelen i NICHE.

-  Jeg har alltid interessert meg for teknisk prosjektering og det har også vært det jeg har jobbet med i de ulike stillingene mine. Jeg jobbet før NICHE, en periode i HTH kjøkkenforum, hvor jeg jobbet  som prosjektkonsulent for utbyggere. Det er ikke stort sett annerledes en hvordan hverdagen her ser ut for å bli. Eneste forskjell er at man i NICHE opererer med prosjektering av storkjøkken for Horeca-bransjen, som gir mer rom for variasjon i prosjektene. En variert arbeidshverdag med andre ord.

Trigges av miljøet i NICHE

På den korte tiden Henning har vært hos oss, ser det ut for at han har funnet seg godt til rette. Snakker vi et livslangt forhold? 

- Hehe, ja absolutt! Jeg er hvertfall glad for å være en del av dette teamet. NICHE er en solid bedrift, med mange flinke folk og mye kompetanse. Liker strukturen. Alle er med å trekke i trådene mot målene våre og det som er veldig fint, er friheten til å kunne skape sin egen arbeidshverdag og rutiner opp i alt dette. Miljøet på huset er veldig bra. Gleder meg til fortsettelsen og enda flere prosjekter på tegnebrettet.

Vi ønsker Henning velkommen til NICHE family og gleder oss til se resultatene av arbeidet hans. 

 

Kontaktinfo:

        Henning Lundberg

        Tlf: 33 06 10 10

        Epost: henning@niche.no

 

Tekst: Svein Erik Håkonsen