Til toppen
Fargelegg ditt serveringssted.

Fargelegg ditt serveringssted.

Fargetrenden for 2019 er som fjoråret - en bred koloritt som aldri før! Alt er lov proklamerer Helene Burkey, interiør-designer og tegner hos NICHE. Med sin brede erfaring fra serveringsteder og hoteller i 16 år, bretter hun her ut sin favorittpallett for året - til inspirasjon for våre lesere.

Tirsdag,  19 mars - 2019
 

 

- Etter min lange erfaring med design av serveringsteder og hoteller er det ingenting jeg blir mer glad av enn farger! Når du skal inn på et utested eller en restaurant er det ikke nødvendigvis maten eller det som er i glasset som gir førsteinntrykket! Det har du ikke fått bestilt enda - det er interiøret som fanger kunden!

 

 

 

 

 

 

- Farger som Jotun og fargerike har pekt seg ut, er jordens egne diamanter! Grønt fokus og de lyse jordfargenes mystikk! Grønn er en farge som passer til de fleste settinger og farge-kombinasjoner. Grønn er selve stilken, og fargen du setter til er blomsten. I fjor var blå den store trendfargen i både privat og det offentlige rom. Jeg har som ekspertene, tro på grønn i år! Slipp også treverket inn i varmen igjen! Det skal ikke males men vedlikeholdes med en beis eller olje! Lin og treverket skal gå hånd i hånd i 2019. Her skal man igjen skape det nordiske rom som vi så lenge har hatt et forhold til.

                                                                               
 


 

 

 

 

 

 

​​​​​​

 

- Men som jeg nevnte i fjor, så skal fortsatt 80`tallets farge-kombinasjoner bestå, om det går fra lyse pasteller eller til mørke kontraster. Jeg har tatt ut noen av mine favoritter fra Jotun 2019 sitt fargekart, Grønn fokus og naturens egne lin farger!

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktinfo:

Helene Isabell Burkey

Tlf: 33 06 10 10

Epost: helene@niche.no