Til toppen
Når arbeidsdagen er en lek, gror miljøet.

Når arbeidsdagen er en lek, gror miljøet.

Midt i Tønsberg sentrum, finner du kanskje Vestfolds fineste og mest pulserende arbeidsplass, Friends. Et inspirerende co-working sted over to plan med kontorer og kantine.

Mandag, 20 januar 2020

Sen-høsten 2019 åpnet Tønsbergs nye storstue,Friends@Work i Foynkvartalet, som tidligere huset Foynsenteret. På Friends finner du kontorer, loungeområder, kantine og restaurant og mange store og små møterom.

- Stor etterspørsel etter plass

Bygget har raskt blitt lagt merke til hos næringslivet i Vestfold. Mye takket være en variert innredning, ungdommelighet, masse detaljer, friske farge og en stor og fin kantine, med mulighet for å knytte nettverk som den kanskje viktigste fellesnevneren. Det er nå godt over 100 personer som har kontorplass på huset. Det er ikke lenge siden siste sagflis ble støvsuget bort og lampe i taket montert, men det har ikke stanset nye leietakere fra å flytte inn.

Friends har vært en suksess fra dag en, og vi er per nå utleid på vanlige kontorer. Det er mye frem-snakking av Friends internt som igjen bidrar til et godt miljø. I forhold til fellesarealer får vi mange gode tilbakemeldinger på at det har blitt valgt en fin stil over innredningen. Superlativene kommer også fra gjestene til våre leietakere. Leverandør og sparrings-partner NICHE har gitt konstruktive tilbakemeldinger på spørsmål og valg som er blitt gjort underveis i utbygggingen, sier daglig leder Jan Henrik Juel-Larsen.

 

// Går du med planer om å pusse opp ditt sted? - kontakt oss her //

- Lekent

Her får du tilgang på flere lounge områder med stor variasjon i inventar og farger, hvis hovedlounge på øverste plan, nærmest fungerer som et kultursentrum, med shuffleboard, grafitti, felles kjøkken med kaffe- og drikkestasjon og store gode sofaer og sittegrupper, for både de formelle og uformelle samtalene. Videre finner man utallige møte- og konferanserom med nødvendig utstyr og digitale løsninger som kreves i et moderne kontorfellesskap. 

- Lokalt samarbeid

Stedet er designet og innredet av NICHE, som holder til noen kilometer unna Friends-lokalene i samme by. NICHE er kanskje mest kjent for å levere store prosjekter innenfor restaurant- og kantinedrift, men som også med like stor frekvens leverer kontorprosjekter rundt om i landet. 

 

 

Leveransen til Friends har vært komplett med alt i fra kontorstoler og arbeidsstasjoner fra flere av Europas ledende produsenter, i tillegg til konferansemøbler fra deres egen NICHE Collection. Videre har NICHE levert det meste av møbler og belysning, et komplett og godt funksjonelt kjøkken, med tilhørende kantine og skreddersøm i form av sittegrupper/båser, disker og hyllesystemer.

 

​​​​

Færre mellomledd = rask levering

Eksempelet Friends@Work og utbygger av stedet, Folksom, illustrer en utfordring som de fleste utbyggere i eiendom- og byggebransjen i dag møter. Hvem skal levere hva? Det som er praksis, er å gå ut til x antall tilbydere å hente inn tilbud på det kunden ønsker. Det blir følgelig mange mails, møter og tilbudsutkast - tid og ressurser en kunne ha spart seg. For alt du trenger er noen som kan tilby hele pakken, noen som kan anskaffe alt på kundens ønskeliste. Der er det NICHE kan bistå. Det oppsummeres også kort og greit i deres slagord; Komplett, skikkelig og enkelt.

Med NICHE Norway i ditt prosjekt, blir innkjøpsprosessen enkel, oversiktlig og effektiv. Et stort lager, sørger for hurtig levering.
I NICHE får du ikke bare det du trenger, samlet på et sted, i NICHE sitter også en gjeng dedikerte tegnere og prosjektledere, med fokus på å designe de mest praktiske løsningene for kontorbygg og storkjøkken. Til daglig prosjekterer bedriften kontorer, restauranter og storkjøkken for kunder over hele landet. Med masser erfaring og kompetanse, gjennom 10 år i bransjen, identifiserer de raskt kundens konsept, krav og behov og legger frem tilbud basert på dette.

 

 

// Går du med planer om å pusse opp ditt sted? - kontakt oss her //

 

Tlf 33 06 10 10

Epost: post@niche.no

// Se våre referanser //