Til toppen
Finansiering

Hva er leasing?

Leasing er en løsning som egner seg for bedrifter med behov for utstyr i den daglige driften, men ikke ønsker å belaste driftskapitalen. Utstyret kjøpes av Ikano Bank og leases ut til deg med alle bruker rettigheter og status som leietaker. Utstyres leases normalt over en periode på 2-5 år, og etter endt leasingperiode har leietaker mulighet til og overta utstyret.
 

Hva kan leases?

De fleste typer driftsutstyr kan leiefinansieres, men leieobjektet må være en selvstendig enhet som skal kunne avskrives.
Hvorfor eie når det er smartere å leie?
Leie betyr fleksibilitet og lønnsomhet for din bedrift og deles over en avtalt periode. Fristilt kapital kan benyttes til andre tiltak som kan skape vekst og inntjening. Hele investeringen kan normalt utgiftsføres og trekkes fra i regnskapet.

Fortsatt usikker?

Ta kontakt med oss på TLF: 33 06 10 10 eller post@niche.no  så forteller vi mer om leasing og de fordeler dette gir for din bedrift.
Svar innen 48 timer!
Finn produktene du ønsker leasing på og fyll ut skjemaet, eller legg igjen bestilling på nettsiden og kommenter "ønsker leasing" i kommentarfeltet ved utsjekk, så får du svar fra oss innen 24 timer.

Gjør din beste investering i dag.