Til toppen
Fimar - Prisgunstige maskiner til Storkjøkken

Fimar - Prisgunstige maskiner til Storkjøkken

Skal du ha enkle og rimelige, men praktiske og solide maskiner til ditt gatekjøkken, foodtruck, kafé eller restaurantkjøkken, er produktene fra Italienske Fimar Group et soleklart valg. Hos oss i NICHE er maskinene fra Fimar våre absolutte bestselgere, og en stor del av utvalget er lagerført hos oss, som igjen sikrer deg rask levering. Gunstig når frityren streiker eller kjøleskapet går.


Mandag 26.04.21 - Svein Erik Håkonsen 
 

 

​​​

Italiensk design fra Riminis kyst

Fimar Group består idag av to store selskaper, Fimar og Forcar. Selskapet har for tiden fem ulike merkevarer under seg, der hver av dem er spesialisert og rettet i mot ulike sektorer innenfor profesjonell catering og servicenæring.
 


Med sine 40 år i bransjen har gruppen hatt en betydelig vekst, og har idag et produksjonområde og hovedkontor utenfor byen Rimini som dekker 38.0000 kvadratmeter. Her sitter de på et stort varelager og produksjonshall, og sender ut maskiner til hele verden.
 

 

 Til tross for sin imponerende vekst, er selskapet fortsatt lojal mot sin grunnleggende filosofi om å designe, bygge, importere og distribuere enkle, pålitelige og solide produkter til storkjøkken, for å gi alle kunder i alle hjørner av verden, et enkelt og holdbart produkt, som forenkler jobbhverdagen.

 

 

Historien til Fimar S.P.A

Fimar S.P.A spesialiserer seg innen design, produksjon og salg av maskiner for profesjonelle kjøkken og catering. Historien til Fimar starter i 1974, med grunnleggelsen av selskapet Lazzari-Tamburini, et lite håndverkverksted, som jobbet med å utvikle tredjeparts-utstyr.

I 1979, kom ideen om spesialisere seg mot storkjøkken og serveringsbransjen selv, og først ute i sortimentet, kom utviklingen av en serie kjøtthakkere. (bildet i artikkel)

 

 

I tillegg til produkter merket Fimar, finner man også en enkel snackbar-serie som de har kalt Easyline. Her finner du blant annet juicepresser, milkshake maskin, blendere og riskoker for å nevne noe. Se produkter her
 

Forcar og Forcold - Markedets mest økonomiske kjøl- og fryseprodukter? 

Enda en nyvinning gjennom Fimar Group, er etableringen av Forcar S.r.l. grunnlagt i 1994. Merket ble utviklet etter et økende behov for å utvide og dele inn utvalget av produkter for profesjonell kjøling. Forcar og Forcold er blant markedets rimeligste og mest solide kjøleprodukter for gatekjøkken, foodtruck, kafé og restaurantkjøkken. Vi har mange av disse produktene på vårt lager - se utvalget.
 

 

 

 

Med Fimar sitt store utvalg er du sikret en gunstig løsning for din lommebok og en investering som holder i mange år - i tillegg får du 2 års garanti på produktene vi leverer.

Se produkter fra Fimar her

Se produkter fra Easyline her

Se produkter fra Forcar her


​​​​​// Vi hjelper deg med å tegne kjøkken - kontakt oss her //

Se referanser