Til toppen
Eventyrlige 10 År

Eventyrlige 10 År

Det er med stor ydmykhet, og takknemlighet jeg kan se tilbake på 10 spennende år med utvikling og vekst for NICHE.

Tirsdag,  4. Juni - 2019

- Årene går

Det er med stor ydmykhet, og takknemlighet jeg kan se tilbake på 10 spennende år med utvikling og vekst for NICHE. Hvem hadde trodd at det frøet som ble plantet for 10 år siden skulle bli en så vakker sammensetning av ansatte, produkter og kunder. Men vi har klart det, en fantastisk sammensetning av ildsjeler med stor lidenskap for interiør, kjøkken, mat og miljø gir bedriften et fundament som igjen gir trygghet for våre kunder. Solide og veletablerte leverandører har støttet oss helt siden oppstarten, og gitt oss tryggheten vi trenger for å levere produkter av høyeste kvalitet til alle våre kresne kunder over hele landet. Vi hadde aldri klart å komme dit vi er i dag, uten tilliten fra våre kunder. Jeg er evig takknemlig for hver eneste ordre som har tikket inn, siden oppstarten for 10 år siden. TUSEN TAKK!

- Vi gir oss ikke enda

Det hadde vært deilig å sette seg ned, slenge bena på bordet, klappe seg på skulderen og si «nå kan du slappe av, nå er du i mål», men da sakker man raskt akterut! Man må se fremover, spisse kompetansen, investere i det som venter de neste 10 årene. Det er ingen hemmelighet at handelsmønsteret endres, og at de digitale handelskanaler vil forsterkes i stor grad de neste år. Innen B2B har utviklingen gått saktere, men vi ser en vesentlig endring det siste året hvor mange av våre kunder ser fordeler og en mer effektiv handelsprosess via de digitale flater. Dette er også enklere for oss, da feilmarginene minimeres i meget stor grad.

Hos NICHE har vi fullt fokus på å forenkle handelsmønsteret for våre kunder, og i den forbindelse har vi investert betydelige beløp i oppgradering av vår web butikk, samt styrket markedsavdelingen med spisskompetanse innen dette feltet. Når du skal bestille varer hos oss, ønsker vi å minimere usikkerheten når du gjør et kjøp, derfor har vi lansert vårt nye konsept «ALL INCLUSIVE». Det betyr at prisen du ser er prisen du betaler, men husk MVA kommer alltid i tillegg. Nå betaler du aldri frakt, ingen miljøavgift, ingen kuldeavgift og ingen administrasjons-gebyrer. Enklere enn dette kan det ikke gjøres. På toppen av dette, tilbyr vi hele 2 års garanti på våre produkter.

- Vi ser fremover

I løpet av 2019, vil også hele vårt regnskap, ordre, logistikk og CRM system byttes ut, og dette vil du som kunde merke. Alle våre lagersaldoer vil til enhver tid være korrekte, vårt nye strekkodesystem på lageret vil effektivisere hurtigheten på vareplukk og distribusjon.

Skreddersøm og prosjekt står også i høysetet hos oss, og sammen med vår prosjekt-avdeling kan vi levere unike produkter i absolutt høyeste kvalitet. Jeg må innrømme at jeg er like imponert hver gang nye prosjekter lanseres og hva disse imponerende kollegane klarer å trylle frem.

NICHE COLLECTION, vår stolthet utvides i stor grad, og ny katalog er snart i trykken. Sammen med resten av vår portefølje, er vi nå meget komplett, og kan innrede etter tilnærmet alle ønsker og behov.

Dette året vil også nye dyktige medarbeidere dukke opp, mennesker som har en lidenskap for vår bransje, og som ønsker at du som kunde skal bli strålende fornøyd.

- De neste årene
LA oss sammen fortsette inn i de neste 10 år, la oss være din sparringspartner, la oss ivareta din bestilling. Vårt mål og ønske er at samtlige kunder skal ha en positiv handelsopplevelse hos oss, og liker du ikke netthandel, så har du denne katalogen hvor vi kun er en telefon unna.

Takk for de 10 første, vi gleder oss til de 10 neste.
 

Med vennlig hilsen,
Lars Erik Østbye

Daglig leder

-Member of NICHE Family-