Til toppen
En buffèt av muligheter.

En buffèt av muligheter.

Like utenfor Tønsberg,- blant sommergrønne åkere og enger, finner vi Barkåker. Området ligger kun et steinkast fra E18 og er høyt ettertraktet av bedrifter med behov for store arealer og mange ansatte. I et av kontorbyggene i Wirgenes vei 1, samles daglig hundrevis av ansatte fra ulike bedrifter til felles lunsj i den splitter nye kantinen NICHE har designet og bygget.

Fredag,  2.august - 2019

Når mange skal serveres på en gang, er det viktig at det på forhånd, har vært en nøye planlegging av rom-designet, hvordan best mulig effektivisere buffeten og slusing av de ansatte som skal inn i rommet med det formål å forsyne seg av delikatessene. I tillegg er det helt essensielle hvordan de ansatte på kjøkkenet får produsert og håndtert maten, til gjestene er ferdig forsynt og tomme glass og tallerkener returneres til vask.

 

 

Enorm forbedring av kantinedriften.

Eierene av Wirgenes vei, stod ovenfor en slik problemstilling, da de våren 2018 la planer for en helt ny kantineavdeling. Alle ledige kontorarealer i bygget ble utleid og behovet for en større, moderne kantine, med høy kapasitet, meldte seg. 

Inn i prosessen fikk de med seg interiør- og storkjøkkenleverandøren NICHE. Bedriften som i år feirer 10 år i Horeca-bransjen* (les: Hotell-Restaurant-Catering) , har like mange års erfaring med å bygge offentlige møtesteder, restauranter og kantiner. Resultatet ble en mye mer effektiv og praktisk kantine, med italienske møbler, skreddersydde sofaer, hylleinnredninger, buffét, kjøkken, samt møterom.

// Går du med planer om å starte opp eller fornye ditt eget sted? - kontakt oss her //

 

 

Tilbyr skreddersydde løsninger og egen kolleksjon.

Noe av det som gjør NICHE unikt, er tilgangen på kompetanse in-house. Kjernevirksomheten til NICHE er storkjøkkenprodukter og møbler rett fra produsent, til markedsledende priser. NICHE Collection er navnet på bedriftens egen kolleksjon møbler, hvor man kan velge mellom et stort spekter av stoffer og farge. Når en byggutvikler eller restauranteier setter NICHE på jobben med å skreddersy deres virksomhet, er de i særs gode hender. Kartlegging av alle behov fra A til Å – fra skisse og idè, til meny og konsept, demografi og besøkskapasitet, inngår alltid i grunnkonseptet for å forstå hva som videre vil kreves av utstyr og innredning.

 

 

Tett oppfølging med kundene.

– Da finner vi ut av hva som er profilen deres; vi tenker ut farger og spesifikasjoner, og 3D-visualiserer prosjektet. Deretter tegner vi kjøkkenet og introduserer tilbudet til kunden, sier daglig leder Lars Erik Østbye. NICHE har sine egne interiørarkitekter som designer, tegner og utvikler for sine kunder. Vi kan til og med bygge hele prosjektet for kunden om ønskelig, legger Østbye til.      

                   

En komplett leverandør.

Ser vi på det som virkelig skiller NICHE fra andre relaterte konkurrenter, er det potensialet bedriften har til å utføre slike omfattende prosjekt, komplett og ferdig levert, på egenhånd, uten å måtte gå til eksterne leverandører. Spesielt i forhold til unike interiør- og materialbehov som kundene måtte ha. 

- Våre møbelsnekkere og interiørdesignere, kan det med å realisere drømmene og idèene våre kunder måtte ha. Form, farger og materialer i alle varianter du kan tenke deg. Hos oss er det ingen grenser, bare en buffèt av muligheter, sier Østbye, med glimt i øyet.

 

 

// Sjekk ut vår egen kolleksjon - NICHE Collection her //

 

 

Skrevet av Svein Erik Håkonsen