Til toppen
Coreco - Verdensledende innen kjøleprodukter.

Coreco - Verdensledende innen kjøleprodukter.

Er du på jakt etter miljøvennlige, energifeffektive og høyteknologiske kjøleprodukter er utvalget til Coreco løsningen på ditt behov. Med Coreco i din kjøkkenlinje, får du premium kvalitet og en kjøleløsning som er til å stole på i den daglige driften.


 

 

Historien

Den spanske produsenten CORECO ble etablert tilbake i 1986. Fellesnevneren for årene som har fulgt er tanken om å hele veien, være en aktør som går i bresjen for teknologiske nyvinninger basert på kokkens premisser. En annen viktig faktor for selskapets suksess er innstillingen og oppmerksomheten ut mot sine forbrukere - en høy serviceinnstilling og evne til å lytte til kundene, har gjort at de evner å fornye seg og stadig utvikle produktene sine - Det miljøvennlige aspektet er kanskje blitt det viktigste holdepunktet for Coreco.

 

 

Fra spanske hotell-kjøkken til internasjonale topp-brands.

I starten var Corecos hovedgeskjeft en serie egenutviklede kjøleskap, rettet mot hotellkjøkken. Disse skapene satte en standard for industrien og ble raskt lagt merke til i resten av horeca-verden. Og ikke lenge etter oppstart blir Coreco en offisiell leverandør for selskaper som den spanske øl-produsenten Mahou, Coca-Cola, Heineken, Pepsi og Starbucks.

Siden den gang har CORECO utviklet seg til å bli det de er i dag, - Et banebrytende selskap med internasjonal tilstedeværelse og et leverandør man refererer til innen mat - og serveringsindustrien.

 

 

 

 

Fra Sushibarer til daglivareindustrien.

Uansett hva du trenger til ditt kjøkken, Coreco har løsningen tilpasset dine behov. Vi nevner kjøledisker, pizzabenker, garnityrrenne, back-bar skap, kjøleskap, ferskvaredisker, display montere, sushimontere, og kjølerom. Sortimentet egne seg like godt for mindre gatekjøkken til proff á la carte restaurantkjøkken, samt større institusjoner og dagligvarebransjen.

 

 

 

Se utvalget her 

 

 

 

 

Energieffektive og miljøvennlige produkter.

Kjøleutstyr jobber hardt, 24 timer i døgnet. En energieffektiv kjøleløsning, hvor en reduserer de økonomiske utgiftene og minsker ytre påvirkning, er målet til Coreco. Bevissthet om at en i Horeca-bransjen, ønsker å spare og redusere utslipp til atmosfæren, har vært viktig for Coreco, og vil fortsette å være det. Med andre ord, bruke teknologier som reduserer CO 2 -utslippene. 

CORECOs produksjonsprosesser er sertifisert av ISO 14001, den internasjonale standarden, som gjør det mulig å redusere kostnadene ved drift og vedlikehold.

Det skal kun være fordeler ved å velge Coreco.

 

Ønsker du at vi innreder ditt proff kjøkken?  Kontakt oss her