Til toppen
ATA Storkjøkken - En meny for enhver smak

ATA Storkjøkken - En meny for enhver smak

Når vi tegner større kjøkkenprosjekter med kjøkkenlinjer på mål, for våre kunder av NICHE, er den italienske produsenten ATA - den vi foretrekker og anbefaler. Med solid erfaring og kunnskap helt tilbake til 1973, er merkevaren ​​ATA en referanse for kokker og alle profesjonelle i HORECA-bransjen. ATAs kjøkkenutstyr og linjer, har bistått tre generasjoner kokker over hele verden, og bidratt i deres drømmer om å glede sitt publikum med sine unike matkonsept og vært vitne til alle suksesshistoriene ute i Horeca-bransjen..

Mandag 26.04.21 - Svein Erik Håkonsen 

 

 

ATA - Et valg å stole på

ATAs historie og fundament er forankret i tradisjoner, som smak, innovasjon og forskning, iblandet en klype kreativitet - de samme ingrediensene kokkene bruker for å lage sine perfekte oppskrifter og konsept, og dette har vært inspirasjon for hvordan maskinene er utformet og produsert.

Selskapet ble grunnlagt som et mekanisk verksted, men ekspanderte raskt og har per i dag nådd en produksjonskapasitet på 11.000 enheter per år. Dette betyr at hvert 10. minutt forlater et nytt produkt produksjonsanlegget, ut til en restaurant, et hotell, en bar eller kafeteria.
 

 

 


En meny for enhver smak

Med over 650 aktive modeller har ATA svaret på alle behov som melder seg for kjøkkensjefen, og vi kan lage en 100% tilpasset linje. Du vil alltid finne den perfekte løsningen, din egen! I de ulike seriene finner du elektrisk, gass og keramisk koketopp, kokebord, pastakoker, flatgrill, vannbad, og avlastningsmoduler, i tillegg til proff oppvaskløsninger.

 

 

 

 ATA - tar maskinens helse på alvor

Å skape en komplett kjøkkenlinje er en nøye prosess som det anbefales å brukes tid på. Dette for å sikre en god levedyktig investering som holder i flere år. ATAs produkter brukes i gjennomsnitt av våre kunder i hele 10 år, i tillegg til at vi i prosjektet garanterer 2-års garanti.  Med ATA kan du være trygg og konsentrere deg om det du liker å gjøre mest - skape gode matopplevelser for kundene dine.


 ATA Connect  - Få maskinstatus på telefonen

Nyt den beste serviceopplevelsen på markedet med ATA Connect, en teknologi som kombinerer WiFi-dataoverføring til en service QR-kode.

Oppvaskmaskinen din er koblet til servicepartneren din 24/7, som kan kontrollere maskinen via egen programvare. Vedkommende kan også motta varslinger, ofte før skaden eller problemet oppstår. En kontinuerlig diagnostistikk av din maskin = ekstra trygghet.

Oppvaskmaskinen kan også melde fra til din servicepartner om at det nå er på tide med service, som igjen reduserer riskikoen for problemer med maskinen.

Ikke fornøyd med de 8 forhåndsinnstilte programmene? Eller du opplever dårligere vaskeresultat etter bytte av såpeleverandør?  Ikke noe problem, med Service Manager kan du endre syklusinnstillingene fra fjernkontrollen, raskt og uten å betale kostnadene for et besøk. Igjen, du kan endelig fokusere på det du bryr deg mest om, kundene dine.

 

 

 

 


Profesjonelt tilberedningsutstyr

Leter du etter et åpent kjøkken til restauranten din? Eller en kompakt, lett transportabel løsning for cateringtjenestene dine? Eller planlegger du et kjøkken med høy produktivitet for hotellet ditt? Uansett hva du trenger, finner du den riktige løsningen for virksomheten din i ATA-serien. Under finner du lenkene til de mest populære seriene. 


 

 

 

 

 

 

 


Profesjonelle oppvaskmaskiner.

Er du en sommelier som tar hensyn til de minste detaljene og ser etter de mest innovative teknologiene? Eller er du en restauratør som tar hensyn til energiforbruket? Eller leter du etter en enkel og pålitelig oppvaskløsning for din nye bar? Takket være ATAs tre forskjellige serier - Basic line, Value line og Performance line - kan enhver profesjonell finne maskinen som best dekker ens behov. I sortimentet finner du bl.a underbenk oppvask, hette-oppvask, grov oppvask, glass oppvask, tunnell oppvask og tilbehør som oppvaskkurver.


Se utvalget av profesjonelle oppvaskmaskiner her 

 

 

 

 

 

 


 
Ønsker du at vi prosjekterer ditt proff kjøkken?  Kontakt oss her