Til toppen
ATA - Skånsom oppvaskmaskin for storkjøkken, miljøet og budsjettet.

ATA - Skånsom oppvaskmaskin for storkjøkken, miljøet og budsjettet.

Oppvaskmaskinen er kanskje et av de viktigste elementene i den daglige driften, derfor skal man være trygg på at maskinen har den kapasitet som trengs og de kvaliteter man kan forvente av en oppvaskmaskin.


Er du restaurant- eller kantineeier som tar hensyn til de minste detaljer og ser etter de mest innovative teknologiene med lavest mulig energiforbruk?  Eller leter du etter en enkel og pålitelig løsning for din nye bar?

Redusert vannforbruk med Eco Friendly.

Med de tre nye ATA-linjene for hettemaskiner - BASIC, VALUE og PERFORMANCE - finner du løsningen for deres behov. Legger én til underbenkmaskinene, får du produkter som oser kvalitet. Maskinene er testet i laboratorier over en periode på flere år, og har både forbedret sitt utvendige design, samt fornyet både sine tekniske og digitale systemer. 

 

Maskinene leveres nå med sitt nyeste konsept «ECO Friendly» med et redusert vannforbruk på hele 40%!   

Wifi og serviceassistanse.

Se for deg din servicepartner komme inn i restauranten din og ber deg sjekke oppvaskmaskinen i stedet for at du selv må be om besøk. Se for deg din servicepartner løse oppvaskmaskinproblemet raskt, i stedet for å etterlate deg alene på ditt serveringssted, med oppvaskmaskinen på tomgang, i påvente av å bli fikset. Dette er nå mulig med WiFi-tilkoblede oppvaskmaskiner. Dette gir deg muligheten å selv følge og justere maskinens ytelse underveis.

 

Tryggheten du trenger. Med ATA WiFi Connect kan vi både kontrollere og justere maskinen fra vårt hovedkontor. Vi kan forutse feil, og rette opp i feil og temperatur- justeringer uten kostbare servicebesøk.

Med ATA Technology skal du ikke bekymre deg for service, deler og oppfølging. ATA har utviklet et QR-kodesystem som gir servicepartnere enkel tilgang til delelister, exploderte tegninger, og kan ved bruk av denne spare tid ved å direkte bestille deler på telefon.

Kjøper du en ATA - handler du sikkert. Vi har 2-års garanti på alle våre produkter. 

Se mer fra ATA

 

 


Våre underbenk-modeller:

 

AF56
Økonomimodell i ny drakt.

Vår populære underbenk økonomi modell i 1-fas utførelse. Leveres komplett i rustfritt stål, med avrundede hjørner for enkelt vedlikehold. Maskinen er utstyrt med dobbelt filtreringssystem, som gir et betydelig renere vann. Dette betyr 40% lavere vannforbruk for å oppnå samme resultat. Maskinen er utstyrt med tømmepumpe, og mekanisk display.

AF611
Økonomimodell i ny drakt.

Ønsker du en kraftigere maskin med høyere kapasitet, skal du velge en 3-fas maskin med større vasketank. Denne fantastiske maskinen varmer raskt opp vannet og gir stabil drift. Digital styring, 8 programmer gir en bred valgfrihet. Maskinen kan leveres med WIFI connection for enkel fjernstyring av service ved behov. Dobbelt filter-system i rustfritt stål gir 20% lavere vannbehov i tanken og reduserer såpe og tørrmiddelbehov. Maskinen lagerføres med tømmepumpe.

 

 

 

AF781
Isolert utførelse!

Er du den som liker toppmodeller, da er denne maskinen med høy kapasitet, ISOLERT utførelse den rette. En 3-fas maskin med større vasketank. Denne fantastiske maskinen varmer raskt opp vannet og gir stabil drift. Lavt støynivå gir komfortabelt arbeidsmiljø. Digital styring, 8 programmer gir en bred valgfrihet. Maskinen kan leveres med WIFI connection for enkel fjernstyring av service ved behov. Dobbelt filter- system i rustfritt stål gir 20% lavere vannbehov i tanken og reduserer såpe og tørrmiddelbehov. Maskinen lagerføres med tømmepumpe.

AF881
Tar GN kantiner - isolert!

Kraftig maskin med høyere kapasitet, 3-fas utførelse med større vasketank. Høy døråpning på hele 40 cm og 15% kraftigere pumpe samt 30% kraftige element gjør denne til en ypperlig maskin for GN brett og kantiner. Denne fantastiske maskinen varmer raskt opp vannet og gir stabil drift. Digital styring, 8 programmer gir en bred valgfrihet. Maskinen kan leveres med WIFI connection for enkel fjernstyring av service ved behov. Dobbelt filtersystem i rustfritt stål gir 20% lavere vannbehov i tanken og reduserer såpe og tørrmiddelbehov. Maskinen leveres i isolert utførelse, noe som gir et lavt og behagelig støynivå.


Anbefalt hetteoppvask:

AF901 
Driftsikker hettemaskin. - Value line

Vår premium-maskin som er produsert komplett i rustfritt stål. Bøylehåndtaket gir god kontroll på hetteløftet. Fabrikken har jobbet for å utvikle modellen basert på miljø, og har lagt maskinen i kategorien «ECO Friendly». Maskinen har hele 40% lavere vannforbruk, og er utstyrt med ATA`s dobble filtersystem, som igjen gir renere vaskevann. Maskinen har analogt display og tre vaskeprogrammer. 

AF901-H Value line
Bestselgende oppvaskpakke.

Vår premium-maskin som er produsert komplett i rustfritt stål. Bøylehåndtaket gir god kontroll på hetteløftet. Fabrikken har jobbet for å utvikle modellen basert på miljø, og har lagt maskinen i kategorien «ECO Friendly». Maskinen har hele 40% lavere vannforbruk, og er utstyrt med ATA`s dobble filtersystem, som igjen gir renere vaskevann. Maskinen har analogt display og tre vaskeprogrammer. 

Merk: Søppelbøtte er ikke inkludert.

 

 

 

 


// Vi hjelper deg med å tegne kjøkken - kontakt oss her //

// Se våre produkter for storkjøkken her //