Til toppen
ATA - 600,700,900-serie

ATA storkjøkkenutstyr til restaurant, hotell og catering.

ATAs 600, 700 og 900-serie er utviklet for alle typer proff kjøkken - Felles for alle maskinene er at de har høy effekt og tekniske, innovative løsninger. ATA sin historie strekker seg tilbake til 1973 og har i årenes løp servert hele verden og flere generasjoner kokker, med funksjonelle maskiner fundamentert og utviklet, i samtråd med slik kokkene ønsker det. ATAs 600-serie er utviklet for steder med et noe mindre daglig behov. Serien dekker de fleste behov og har høy effekt og teknisk gode løsninger. Perfekt for type gatekjøkken eller enkelt á la carte sted. 700-serien er utviklet for restaurant- eller hotellkjøkkenet og har høy kapasitet og større flater. Dekker en enorm bredde og kan tilpasses tilnærmet alle brukerbehov. 900-serien er det krafigste på markedet. Dekker alle behov og elementer i en viktig produksjonslinje, og kan tilpasses som linjer eller fritthengende broløsninger. Det finnes nesten ingen begrensninger. ATAs kjøkkenlinjer tilpasser seg dine behov. I sortimentet finner man elektrisk, gass og keramisk drevne koketopper, kokebord, pastakoker, flatgrill, vannbad, avlastningsmoduler for å nevne noe.

I nettbutikken handler du enkelt det du trenger til din bedrift - og ved større prosjekter er vi behjelpelige med alt fra konsept og idè, plantegning, innredning og montering av ditt kjøkken. 

Alt av ATA Storkjøkken 600, 700 og 900-serie til restaurant, hotell og catering, selges kun til bedrifter.

.

.


ATA Storkjøkken - En meny for enhver smak

Når vi tegner større kjøkkenprosjekter med kjøkkenlinjer på mål, for våre kunder av NICHE, er den italienske produsenten ATA - den vi foretrekker og a ...