Til toppen
Ny distriktssjef for Oslo-regionen til NICHE.

Ny distriktssjef for Oslo-regionen til NICHE.

Vi er i starten av et spennende år for NICHE med masser av aktiviteter, prosjekter og konsepter for våre kunder. For å styrke oss enda ytterligere, har vi nå fått på plass en distriktsjef med ansvar for region Oslo/Østlandet. Bli bedre kjent med hovedpersonen selv, Kjetil Gulliksen.


Tirsdag,  5 mars - 2019

Vi møter Kjetil i NICHEs lokaler på Barkåker. Han er allerede «på», kundemøte er booket og det på hans første arbeidsdag, som forøvrig kun er et par timer gammel.

- Nå gleder jeg meg vilt til å promotere NICHE utad. NICHE ser jeg på som en innovatør innenfor bransjen og det skal bli utrolig spennende å møte eksisterende og nye kunder her på østlandet.  Jeg har store forventninger til jobben jeg nå tar fatt på.

- Måten NICHE jobber på og markedsfører seg, er gjennomtenkt og profesjonelt. Vi skal være der for kunden, på telefon, mail og ansikt til ansikt, men med nettbutikken som supplement og tilstedeværelsen på sosiale medier, gir det også oss og kunden, en mulighet til å være der for hverandre, utenom arbeidstid.

 

Han har masser av erfaring fra HORECA-bransjen i tillegg til å være utdannet faglært kokk.

- Jeg har jobbet i både restaurant og i ferskvare og ser på dette som en stor fordel når jeg nå møter kundene. Det blir enklere å sette seg inn i deres situasjon og behov. Se prosjektet fra begges sider.

 

Kjetil er også godt bevandret på salgssiden, hvor han har jobbet mot HORECA-markedet i ti år, med fokus på storkjøkken, småutstyr og tilbehør til servering.

- Det er dette jeg kan og brenner for. Hos NICHE vil primærfokuset være salg av storkjøkken, både stykksalg og større prosjekter.

- Men det som er styrken med NICHE er at vi leverer alt til bransjen, så hvis kundene også ønsker å fornye interiøret, er det bare for meg å inkludere våre dyktige selgere og tegnere. Vi skal jo leve opp til slagordet "komplett, skikkelig og enkelt."

 

Vårt nye medlem i NICHE family vil i stor grad være ut på veien, ute hos kundene. Kommer vi til å se noe til deg i det hele tatt?

-Hehe, planen er først og fremst å knytte kontakter og være der kundene er lokalt, men jeg vil ha en kontordag i uken her på Barkåker for å lande prosjektene, sammen med teknisk tegner og de andre på laget. Det er selvsagt hyggelig å tilbringe tid med sine kolleger også, og ha sin base her.

 

På spørsmål om hvordan han opplever sin nye arbeidsplass, er han ganske tydelig.

- Det er et herlig positivt og blidt miljø i NICHE, med kolleger som gir av seg selv og jobber godt sammen. Alle med et felles mål, om å lage gode funksjonelle serveringsteder og offentlige rom, både rundt den tekniske biten med storkjøkken, men også interiør- og designmessig. Å skape en perfekt atmosfære.

 

Og med det så er Kjetil på vei ut av døren og til sitt første kundemøte. Kanskje dukker han opp på ditt sted? Hvis ikke, er det bare å ringe NICHE og gjøre en avtale.

Daglig leder, Lars Erik Østby er fornøyd med sin nye ansettelse og gleder seg til å se resultatene.

- Vi er glade for å ha Kjetil på laget, vi ønsker å styrke oss mer lokalt i Oslo-regionen, og dette er en person som kjenner markedet godt der. Det blir spennende.

 

 

Skrevet av Svein Erik Håkonsen